Ana sayfa Dizi Haberleri Cem Davran, Yarım Kalan Aşklar dizisini çok sevdi!

Cem Davran, Yarım Kalan Aşklar dizisini çok sevdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönem ekrana damga vuran Ruhsar dizisiyle göz dolduran, yıllarca tiyatroda Alevli Günler ile takdir kazanan Cem Davran, son olarak Yarım Kalan Aşklar dizisinde rol aldı.

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz’in başrolünde yer aldığı dizi Blu TV’de 10 Eylül itibari ile başlayacak. Dizide cinayet büro amiri karakterine hayat verecek olan Cem Davran, Posta gazetesindeki röportajında Yarım Kalan Aşklar dizisinden bahsetti.

8 bölümlük hikayenin matematiğinin kuvvetli olduğunu ifade eden Cem Davran, karakteri çok sevdiği için teklifi kabul ettiğini de belirtti. İşte ünlü oyuncunun Blu TV’de ekrana gelecek olan Yarım Kalan Aşklar dizisiyle ilgili düşüncesi:

“Yarım Kalan Aşklar pandemi öncesi planlanmış sekiz bölümlük bir dizi. BluTV’de yayınlanacak, çok hoş bir senaryo. Genç bir kadronun içinde, cinayet büro amirini oynuyorum. Fantastik yanları olan, matematiği kuvvetli bir hikaye.

Özellikle son 15 yılım şu basit ama heyecan veren tanımlamayla yürüyor; bir masalın peşinden koşmak. Tarifinde zorlanıyorum biraz, bir şeyler oluyor ve kendimi yeni tanıştığım bir öykünün ardından koşarken buluyorum. ‘Yarım Kalan Aşklar’da da olaylar böyle gelişti. Senaryoyu okudum, karakteri sevdim ve çalıştım. Kalbim “Yürü” diyor, yürüyorum.”