Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Davran acı gerçeği haykırdı: Hiçbir şeyimiz yoktu ama iyi insan çoktu!

Cem Davran acı gerçeği haykırdı: Hiçbir şeyimiz yoktu ama iyi insan çoktu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve sunucu Cem Davran, 3 Mart 1964 doğumludur.. 1990 yılında Hilal Davran ile evlenen oyuncu, Hürcan ve Ali isimli iki erkek çocuk babası… 56 yaşındaki oyuncu hem dizilerde hem sinema filmlerinde hem de tiyatroda sürekli üreten bir isim…

İyi bir baba olmak ve babasının çıtasına yükselmek en önemli amaçlarından birisi. Topluma mesaj vermek gibi bir mottosu olmadığını belirten Cem Davran, Posta gazetesindeki röportajında Türkiye’de kendisini en çok üzen şeyin cehalet olduğunu söyledi.

Annesinin “Hiçbir şeyimiz yoktu ama iyi insan çoktu” sözünü hatırlatan Cem Davran, ülkemizin içinde bulunduğu durumdan çok kaygılı…

İşte ünlü oyuncunun tespitleri ve büyük kaygısı:

“Tek kelimeyle cehalet. Hepimiz payımıza düşeni alıyoruz bu nükleer fırtınadan. Kesinlikle böyle bir his var içimde. Bir zaman önce bir sızıntı oldu bir yerlerden, şimdi fırtınaya döndü. Ruhumuz, yüreğimiz, geleceğimiz yanık izi doldu ve yangın devam ediyor. Sahiden yakıcı, yıkıcı bir şey bu.
Annemin sözü: Hiçbir şeyimiz yoktu ama iyi insan çoktu.

Çocukluğumdaki yazlık sinema kalabalığını hatırlıyorum, hepsi dar gelirli ama yüksek şuurlu, donanımlı insanlardı. Nerede onlar, onların çocukları, torunları? Son günlerde birileri insan kalitesinin ayar düğmesiyle oynadı sanki.”