Ana sayfa Sosyal Medya Cem Davran’ın varlığı İki Yabancı dizisinin genç oyuncuları için büyük kazanım!

Cem Davran’ın varlığı İki Yabancı dizisinin genç oyuncuları için büyük kazanım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1970’li yılların sonlarından itibaren oyunculuk yapmaya başlayan Cem Davran, özellikle 1990’lı yıllarda Türkiye’de bambaşka bir süreç başlatan özel kanalların faaliyete geçmesi ile birlikte çok güçlü bir kariyer elde etti.

Tatlı Betüş, Şaşıfelek Çıkmazı gibi 1990’lı yılların unutulmaz projelerinde izlediğimiz oyuncu, ayrıca Ruhsar isimli dizide de Hande Ataizi ile müthiş bir dizi çifti olmuş, proje akıllara yerleşmişti.

Cem Davran’ın televizyon ekranında 4 yıla yakın süre Ruhsar dizisi ile yer alması da tüm kariyeri boyunca en uzun süreli projesi olarak gözüküyor.

Birçok sinema filminde ve televizyon dizisinde farklı rolleriyle izlediğimiz Cem Davran, kılıktan kılığa girme konusunda ustalık sergileyen bir isim.

Son dönemde de ünlü oyuncuyu farklı televizyon dizilerinde, genellikle kısa rollerle görmekteyiz.

8. Gün, Kardeş Çocukları, Yarım Kalan Aşklar ve Aşkın Tarifi gibi projelerle son 6 yıldır zaman zaman ekranda yer alan Cem Davran, yeni sezonda bu sefer çok başarılı olması beklenen bir projeye başlıyor.

Basına yansıyan bilgilere göre, İki Yabancı isimli Fox TV’nin yeni dizisinde Cem Davran başrolde yer alacak. 2021 yılının yaz döneminde ekrana gelen romantik komedi dizisi Aşkın Tarifi’nin ardından dinlenmeye çekilen Cem Davran için, yeniden setlere dönüş vakti geldi.

Henüz çekimlerin ne zaman başlayacağı bilinmese de İki Yabancı dizisi için ön hazırlıklar tamamlanma aşamasına geldi. Hande Erçel ve Burak Deniz ikilisini başrolde buluşturan dizinin yakın zaman içinde Fox TV ekranında izleyicilerle buluşması yönünde güçlü bir beklenti var.

Cem Davran'ın varlığı İki Yabancı dizisinin genç oyuncuları için büyük kazanım! 7

Cem Davran gibi her role girebilen, izleyicilerde iz bırakan ve gençlerin hayranlık duyacağı bir kariyere sahip olan ismin İki Yabancı dizisine kazandırılması önemli bir gelişme olarak tarif edilebilir.

Dizinin hikayesinde Cem Davran, Burak Deniz’in babasını canlandıracak ve iki oyuncuyu birçok sahnede birlikte izleyeceksiniz.