Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem’in yeni dizisindeki iki genç kadın partnerine büyük fırsat doğdu

Keremcem’in yeni dizisindeki iki genç kadın partnerine büyük fırsat doğdu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Keremcem’in 2023 yılında yeniden dizi projesi ile ekrana dönecek olması hayranlarını çok memnun eden bir geliş oldu. 2019 yılında Kimse Bilmez isimli atv dizisinden sonra bir süre dizi projelerini kabul etmeyen ve müzik kariyerine odaklanan Keremcem, geçen yıl sürpriz yaparak Gül Masalı dizisine sonradan dahil olmuştu.

Keremcem hayranları, bu gelişmeye çok memnun olmuş ve oyuncunun 2023 yılındaki projesini de çok merak etmişti. Keremcem, yeni yıla Başım Belada isimli dizi projesi ile anlaşarak başladı.

Önümüzdeki günlerde atv’de izleyicilerle buluşması beklenen Başım Belada isimli dizinin çekimleri devam ediyor. Kadroda yer alan iki kadın oyuncu ise herkesin dikkatini çekecek gibi gözüküyor.

Bu oyunculardan birisi Balkan Ninnisi dizisinde canlandırdığı Jovanka karakteri ile çok beğeni toplayan Merih Öztürk oldu. Daha Balkan Ninnisi projesi final yapmadan yapımcılardan teklif üstüne teklif alan genç oyuncu, seçimini Başım Belada dizisinden yana yaptı Keremcem ile partner olan Merih Öztürk, bu anlaşma ile birlikte kariyerinde çok önemli bir adım daha attı.

Keremcem'in yeni dizisindeki iki genç kadın partnerine büyük fırsat doğdu 8

Merih Öztürk ile Keremcem’in sosyal medyaya yansıyan ilk birlikte pozları da büyük ilgi görüyor ve dizi hayranları heyecanla Başım Belada projesinin başlamasını bekliyor.

Yine son dönemde dikkat çeken bir başka kadın oyuncu da Başım Belada dizisiyle birlikte daha çok konuşulacak. Erkan Meriç ile birlikte günlük dizi Yazgı’da rol alan Yağmur Öztürk, bu proje sayesinde dikkatleri üzerine çekti.

Sonrasında yine yapımcılardan birçok teklif almaya başlayan oyuncu, Başım Belada dizisini tercih ederek aynı Merih Öztürk gibi Keremcem’in partnerlerinden birisi oldu.

Keremcem'in yeni dizisindeki iki genç kadın partnerine büyük fırsat doğdu 9

Umut Oğuz, Ferdi Kurtuldu, Zeynep Kumral, Ali İpin, Nazan Diper ve İlker Aksum’un da kadrosunda yer aldığı yeni dizi, iki genç kadın oyuncunun kariyerleri için bir dönem noktası olma özelliği taşıyor.