Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz’a, ağabeyi Can Yılmaz’dan unutulmayacak bir doğum günü hediyesi!

Cem Yılmaz’a, ağabeyi Can Yılmaz’dan unutulmayacak bir doğum günü hediyesi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 23 Nisan, Cem Yılmaz’ın doğum günüydü. Başarılı oyuncu 49 yaşına girdi. Cem Yılmaz’ı ağabeyi Can Yılmaz da kardeşine unutamayacağı bir sürpriz doğum günü hediyesi verdi.

Türkiye’nin en başarılı komedyenlerinden Cem Yılmaz, yeni dizisi Erşan Kuneri’nin Netflix’te ekrana gelmesi için gün sayarken üç gün önce doğum gününü kutladı. 23 Nisan Cumartesi günü 49 yaşına giren Cem Yılmaz’a en büyük sürpriz ağabeyi Can Yılmaz’dan geldi.

Can Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cem Yılmaz’ın şimdiki haliyle çocukluğunu bir araya getirdiği bir fotoğraf yayınladı. Fotoğrafta yetişkin Cem Yılmaz ellerini, çocuk olanın omzuna koymuştu. Can Yılmaz paylaşımına şöyle yazdı: “Bu arada 23 Nisan’ın bizim ailede ayrı bir anlamı var, kardeşim @CMYLMZ 23 Nisan 1973’de doğdu. Kendisine; sağlıklı, huzurlu, bereketli, neşeli nice yıllar dilerim. ???? Cem&Cem”

Cem Yılmaz da ağabeyinin bu postunu kendi hesabından paylaştı ve şöyle yazdı: “Tesekkürler Can patron :) 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlar yeni yaşımda kendime başarılar dilerim ????” Can Yılmaz’ın kardeşi için hazırladığı bu fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Yorumlarda herkes Cem Yılmaz’ın doğum gününü kutladı.

Cem Yılmaz’a, ağabeyi Can Yılmaz’dan unutulmayacak bir doğum günü hediyesi! 7

Bu arada Cem Yılmaz, kariyerinin ilk dizisi olan Erşan Kuneri’nin yayınlanacağı gün için geri sayımda. Dizi, 13 Mayıs Cuma gününden itibaren Netflix ekranında izleyiciyle buluşacak. Cem Yılmaz’ın hayranları da nefesini tutmuş bu günü bekliyor.

Sekiz bölümde oluşan Erşan Kuneri dizisinin yönetmeni, senaristi ve başrol oyuncusu Cem Yılmaz. Dizinin çok güçlü oyuncu kadrosu Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Merve Dizdar, Zafer Algöz, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak ve Uraz Kaygılaroğlu’nun da aralarında bulunduğu ünlü isimlerden oluşuyor.

Cem Yılmaz’ın G.O.R.A. ile Arif V 216 filmlerinde de yer alan fenomen karakter Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alacak. Çekimleri büyük bir gizlilikle gerçekleştirilen dizinin oyuncusu, aynı zamanda Cem Yılmaz’ın yakın arkadaşı Zafer Algöz yaptığı bir açıklamada Erşan Kuneri’yle ilgili olarak, “Türkiye’de kimsenin kolay kolay yapmaya cesaret edemediği kaliteli bir iş oldu” demişti.