Ana sayfa Dizi Haberleri Cem Yılmaz’dan olay söz; ‘İçimde bir Murat Boz var’

Cem Yılmaz’dan olay söz; ‘İçimde bir Murat Boz var’

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Cuma akşamı yayınlanan Eser Yenenler Show programının konuğu oldu.Çağlar Çorumlu ile birlikte Eser Yenenler’in stüdyosunda keyifli bir sohbet yaşandı.

Sosyal medyada yapılan komik eleştirilerin yer aldığı Linç köşesinde spor yaptığı zamanlardan fotoğraf paylaşan hayranları, komik espriler yapmıştı. Cem Yılmaz, sosyal medyada aleyhinde yorumlar olmasına rağmen, lehinde de birçok destek mesajları bulunduğuna dikkat çekti.

Cem Yılmaz da spor hakkında konuşurken, “Benim içimde bir Murat Boz var, ama ben bunu ne zaman çıkarmak isterim,o zaman çıkartmak isterim. Spor çok tavsiye ederim herkese gerçekten.Gençliğimden beri çok az spor yapıp çok ihtiyacımız olmasına rağmen, sağlığa,performansa, sahne işi, nefes çok önemli” diye konuştu.

Murat Boz’ın her zaman fit vücuda sahip olması, sürekli şık giyinmesi ve karizmasını dillerine dolayan Cem Yılmaz ve Çağlar Çorumlu, ara ara ünlü şarkıcıya laf attı.

Bir film yapılması durumunda “Ben çalışıp Murat Boz oluyorum. Ama benim hayatım çekildiği zaman Murat Boz, müziklerini yapar” diyerek de herkesi güldürdü.

Yılmaz, Boz’u çok sevdiğini sözlerine ekledi.Çağlar Çorumlu Murat Boz’u diline doladı. Çorumlu, “Murat Boz gibi takılmaya çalışsam komik olur. Hep spor hep spor hep saçlar güzel, ses güzel” dedi.