Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Yılmaz’dan takipçilerine büyük jest!..

Cem Yılmaz’dan takipçilerine büyük jest!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kısa süre önce Netflix için hazırladığı Erşan Kuneri dizisinin çekimlerini tamamladı. Dizinin önümüzdeki yıl yayınlanması bekleniyor. Bu arada Cem Yılmaz, sıra dışı bir işe el attı.

Oyunculuğa başlamadan önce mizah dergilerine karikatür çizen ve daha sonra stand up gösterileriyle üne kavuşan Cem Yılmaz, çizim yeteneğini yeniden ortaya çıkan bir girişime imza attı. Usta komedyen bu defa NFT konusunda ilk adımını attı. Yılmaz, NFT’lerin müzayedesinin yapıldığı bir platform üzerinden bir çizimini satışa sunarak hesabını paylaştı.

Cem Yılmaz, eğlence ve sanat dünyasının yeni platformu NFT için yeniden çizmeye başladı. Ünlü yıldız sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, çizim yapmaya başladığını duyurdu.

Cem Yılmaz'dan takipçilerine büyük jest!.. 7

Peki NFT nedir? Değiştirilemez para/çip’ anlamına gelen NFT, herhangi bir ürünün ‘dijital mülkiyet hakkı’ olarak adlandırılıyor. Herhangi bir heykel, ayakkabı veya kitabın NFT olarak karşılığı olabiliyor.

Usta oyuncu da NFT platformu için ilk çizimini yaptı ve paylaştı. Yılmaz’ın çizimlerine verilen en yüksek teklif, tam 5 Ethereum (Bitcoin’den sonra en büyük piyasa değerine sahip kripto para birimi). Ethereum’un bugünkü fiyatıyla bu teklif, 17.500 dolar ediyor. Yani Cem Yılmaz’ın ilk eserinin ederi bu rakamı buluyor.

Cem Yılmaz çizimlerine sahip olan takipçilerine gösterilerinden davetiye hediye edecek. Bunun duyurusunu da twitter hesabından aşağıdaki paylaşımıyla yaptı.