Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz Ayzek ile Bir Gece’nin hazırlıklarını tamamladı, çekimler başlıyor!..

Cem Yılmaz Ayzek ile Bir Gece’nin hazırlıklarını tamamladı, çekimler başlıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-En son Netflix için Erşan Kuneri adlı diziyi çeken ünlü komedyen Cem Yılmaz ilk kez bir dizi projesi ile çok konuşulmuştu. Netflix için çekilen Erşan Kuneri dizisi, komedyenin daha önce hikayesini yazdığı ve oynadığı G.O.R.A. ve Arif V 216 filmlerinde de yer alan dikkat çekici karakterinin hikayesiydi.

Cem Yılmaz bu defa, Kara Komik Filmler 2 Arada’da yer alan ‘Ayzek’ karakterinin hikayesini anlatacağı Ayzek ile Bir gece adlı yeni filminin  hazırlıklarını tamamladı. Ekip yarın sete giriyor.

Cem Yılmaz müjdeyi filmin platosunun görselini instagram hesabından paylaşarak verdi. Ünlü komedyen paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Evet filmciler hayal ederler yaparlar ! Burası orası. Pazar günü çekimlerine başlayacağımız filmimizdeki tüm arkadaşlarıma başarılar. Sevgili seyircimize saygımla geldim” notunu düştü.

Cem Yılmaz Ayzek ile Bir Gece'nin hazırlıklarını tamamladı, çekimler başlıyor!.. 7

Netflix için çekilen Ayzek ile Bir Gece’de Tülin Özen, Ahsen Eroğlu, Özge Özberk, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’ın aralarında bulunduğu ünlü isimler yer alıyor.

Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak ile Erşan Kuneri’de çalışan ünlü komedyen, oyuncu Özge Özberk ile de yıllar önce G.O.R.A adlı filmde birlikte çalışmıştı. Tülin Özen ise ünlü komedyenin Karakomik Filmler, Pek Yakında ve Erşan Kuneri filmlerinde rol aldı.  Ayzek ile Bir Gece, Ahsen Eroğlu’nun ise ünlü komedyenle ilk projesi olacak.

Cem Yılmaz filmiyle ilgili daha önce yaptığı açıklamada; “Ayzek’in çalıştığı feribot hattı biz filmi çektikten üç ay sonra kaldırıldı. Artık o arabalı vapur yok. Peki sonra ne oldu. Bunu yeni yazmaya başladığım filmde göreceğiz” demiş ve yeni filmini Todd Phillips’in ‘Joker’ filminin devamını çekecek olmasına gönderme yaparak, “Joker dönerse Ayzek de döner, bu kadar basit!” sözleriyle duyurmuştu.