Ana sayfa Sosyal Medya Cemal Hünal ve Öykü Çelik’ten Survivor Cup için veda sözleri!

Cemal Hünal ve Öykü Çelik’ten Survivor Cup için veda sözleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı, 1 Ocak itibari ile Exxen platformunu yayın hayatına açtı. Bu yeni platform sadece ilk 3 günde 500 bin aboneyi geride bıraktı. Dizileri ile öne çıkan Exxen’de birçok farklı formatta program da bulunuyor. Ayrıca Survivor Cup yarışması da bu platforma güç katacak yapımlardan birisi olacak. 9 Ocak Cumartesi günü tv8 ekranlarında programın başlayacağını ve Exxen’de de özel yansımalarının olacağını belirtelim.

Survivor Cup’ın afişi paylaşıldı ve duyurusu da yapıldı. “Şampiyonlar ve şampiyonluk yolunda hikayesi yarım kalanlar Survivor Cup ile bir arada olacak. Gelmiş geçmiş en iddialı yarışmacılar #EXXEN’de yerini alacak!” Birçok tanınmış isim bu yarışmada yerini alacak. Bu isimler arasında Öykü Çelik ve Cemal Hünal da bulunuyor. İki ünlü isim de yarışmaya katılmak için son hazırlıklarını yapıyor.

Cemal Hünal ve Öykü Çelik'ten Survivor Cup için veda sözleri! 7

En son Şeref Sözü isimli Show TV dizisinde yer alan Öykü Çelik, yapımın sadece 4 bölüm sürmesinin şanssızlığını yaşamıştı. 2021 yılında Survivor ile farklı bir kulvarda şansını deneyecek olan oyuncu, instagram hesabından adaya gitmeden önce şu sözlerle veda da bulundu:

“Kendini tanımanın bir tek yolu vardır, o da kendini öne sürmektir.” Kendinize iyi bakın, dualarınızı bekliyorum siz beni göreceksiniz, siz beni duyacaksınız, ben sizi hissedeceğim inşallah. Görüşmek üzere.”

Cemal Hünal ise, instagram hesabından yaptığı duyuru ile tüm dostlarına mesaj yolladı. Oyuncu, “Beni arayan ve ulaşamayan tüm dostlarıma sevgiler… tüm Survivor seyircisine saygılar… Aileme, bana verdikleri destek için sonsuz teşekkürler. Rüzgarımı eşimden, gücümü oğlumdan, aklımı babamdan, vicdanımı annemden alacağım. Hepinizi çok seviyorum. Ve biz yokken sen iyi ol Türkiye’ m canım memleketim” diye mesaj bıraktı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Cemal Hunal (@cemalhunal)’in paylaştığı bir gönderi