Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu, hem seksi hem enerjik hem de farklı pozlarıyla göz dolduruyor!

Ahsen Eroğlu, hem seksi hem enerjik hem de farklı pozlarıyla göz dolduruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterine hayat veren Ahsen Eroğlu, son yılların öne çıkan kadın oyuncularından birisi olarak dikkatleri üzerine çekiyor… Dicle karakterindeki doğal ve etkileyici oyunculuk performansı ile de dizinin en başarılı isimlerinden olan Ahsen Eroğlu, aynı zamanda enerjisiyle de ışık saçıyor.

Son dönemdeki bu yükselişi sayesinde dergilerin de gözdesi durumundaki oyuncu, Be Style Magazine dergisine verdiği özel pozlarla da adından söz ettirdi. Ünlü oyuncunun çekimlerinden perde arkası görüntüler de instagram ortamında paylaşıldı.

Çekimler için oyuncunun saçları iyice kabartılırken, bu halinin de Ahsen Eroğlu’na bir hayli yakıştığı kameralara da yansıdı. Yüksek enerjisini çekimlerde de sergileyen oyuncu, hem seksi pozlar verdi hem de doğallığını yansıttı.

Takipçilerinin büyük beğenisini toplayan görüntüler binlerce kişi tarafından izlendi. “Saçların final haftasındaki halimi andırıyor” diye yorum bırakan takipçiler gülümsetirken, Eroğlu’nun güzelliğine yönelik de birçok iltifatta bulunuldu.

Kimi takipçileri ise saçının bu halini beğenmediklerini ifade eden yorumlar yaptı. Bu arada Menajerimi Ara dizisinin 20. yeni bölümünün 10 Ocak Pazar akşamı Star TV ekranında yerini alacağını da hatırlatalım.

Serkan’ın ajansı satın almasından sonra suların durulmadığı Ego Ajans’ta Dicle (Ahsen Eroğlu) Kıraç’ı (Barış Falay) kurtarmak için Serkan’dan (Serhat Teoman) şans istedi. O anlar da fragmana yansıdı…