Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cemal Hünal’ın hayatını değiştiren kişi Çağan Irmak oldu!

Cemal Hünal’ın hayatını değiştiren kişi Çağan Irmak oldu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncular Cemal Hünal ve Neslihan Yeldan birlikte Dreamtürk TV’de Emir Hepoğlu’nun programına konuk oldu. Bu programda kendileri hakkında açıklama yapan iki oyuncu bazı detaylar verdi. Uzun süredir rol aldığı projelerle göz önünde bulunan Cemal Hünal, hayatını değiştiren kişinin ünlü yönetmen Çağan Irmak olduğunu açıkladı.

Çocukluğundan yaramaz birisi olduğunu belirten Cemal Hünal, “Astım hastasıydım ve hareket edemezdim. Biraz koşsam beni oksijen odasına kaldırıyorlardı. Bende bu enerjimi atmak için türlü haylazlıklar yapıyordum” açıklamasında bulundu.

2008 yılında Issız Adam isimli sinema filminde Melis Birkan ile Cemal Hünal bir araya geldi. Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı proje çok başarılı oldu ve iki oyuncu da bu yapımdan sonra büyük popülerlik kazandı.

Cemal Hünal, çocukluğunda yönetmenlik ve senaristlik hayal etti ama oyunculuğa adım attı. Bu süreçte de yönetmen Çağan Irmak’tan büyük bir destek gördü. Hünal, “Hayatımı değiştiren kişi Çağan Irmak oldu. Ulak filminde at dublörlüğü yaptım ve hayatım değişti. Yurt dışında okurken pizza da dağıttım, bar kapısında bodyguardlık da yaptım. Sonrasındaki tercihlerim beni buraya itti” şeklinde konuştu.

Cemal Hünal'ın hayatını değiştiren kişi Çağan Irmak oldu! 7

Sen Çal Kapımı dizisindeki Aydan karakteri ile büyük ilgi çeken, en son Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde izlediğimiz Neslihan Yeldan da kendisi hakkında açıklamalar yaptı.

Oyuncu, “Tam bir koku hastasıyım. Geniş bir parfüm koleksiyonum var. Alışveriş bütçemin büyük bir kısmını parfümler oluşturuyor. Dünya mutfağına çok hakimim, yemek yapmayı çok seviyorum. Annemi geçtim. Çünkü annem bir yerde kaldı. Ben yemek konusunda dünyaya açıldım” açıklamasını yaptı.