Ana sayfa Sosyal Medya Barbaroslar dizisinden sonra Yiğit Özşener’in yeni rotası netleşti!

Barbaroslar dizisinden sonra Yiğit Özşener’in yeni rotası netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar dizisinde Pietro karakterini canlandıran Yiğit Özşener, yeteneklerini yine ortaya serdi ve yine hayranlarını mest etti. Perşembe akşamları TRT1 ekranında yayınlanan ve geniş bir hayran kitlesi de bulunan Barbaroslar dizisi ikinci sezonda da yoluna devam edecek.

Engin Altan Düzyatan ve Pelin Akil’in ayrıldığı dizinin gelecek sezonda çok daha etkili bir hikaye ile ve yeni ünlü isimlerin katılımı ile yoluna devam etmesi bekleniyor. Yiğit Özşener ise sezon finalinin ardından yeni anlaşması ile dikkatleri çekti.

Gain platformu için hazırlanmakta olan Cezailer isimli dizinin başrolünde ünlü oyuncuyu göreceksiniz. Most Yapım tarafından titiz bir hazırlık süreci yürütülen Cezailer dizisi toplam 6 bölüm olarak tasarlandı.

Akıl hastanesinde geçen hikayede cinayet işleyenlerin bulunduğu koğuşun öne çıkacağı dizide Yiğit Özşener dışında iki erkek başrol oyuncusu daha bulunacak. Bu isimlerin netleştirilmesi için görüşmeler devam ediyor.

Ayberk Çınar ile Murat Can Oğuz’un hikayesini yazdığı Cezailer dizisinin yönetmenliğini ise Murat Can Oğuz yapacak.

Yiğit Özşener hikayesiyle birlikte çok farklı bir atmosferi bulunacak olan dizide başrol oyuncusu olarak yine yeteneklerini sergileyecektir.