Ana sayfa Dizi Haberleri Cemre Baysel durdu durdu, setlere bir değil iki romantik komediyle dönüş yaptı!

Cemre Baysel durdu durdu, setlere bir değil iki romantik komediyle dönüş yaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen yaz Baht Oyunu dizisiyle büyük bir başarı yakalayan Cemre Baysel, bir yıllık aradan sonra yine romantik bir komediyle dönüş yaptı. Senden Daha Güzel isimli diziyle ekrana gelmeye hazırlanan Cemre Baysel’in adı yeni bir romantik komediyle daha anılıyor. Hem de çok iddialı bir partnerle.

Cemre Baysel’in Aytaç Şaşmaz’la başrolünü paylaştığı Baht Oyunu isimli romantik komedi geçen yaz Kanal D ekranında izleyiciyle buluşmuştu. Dizi ilk başlarda klişe olduğu gerekçesiyle eleştirilse de kısa sürede reytinglerde zirveye yerleşmiş ve yılın en iyi romantik komedisi olmuştu. Başrol oyuncusu Cemre Baysel de sevimliliği ve oyunculuktaki başarısıyla romantik komedideki başarısını ortaya koymuştu.

Baht Oyunu’nun sona ermesinden sonra Cemre Baysel setlere uzunca süre ara verdi. Ve bir yıl sonra Fox TV’de ekrana gelecek olan yaz dizisi Senden Daha Güzel’le hayranlarının karşısına çıkmaya karar verdi. Cemre Baysal’ın bu dizideki partneri Burak Çelik oldu.

Cemre Baysel durdu durdu, setlere bir değil iki romantik komediyle dönüş yaptı! 7

Cemre Baysel’in hayranları heyecanla yeni diziyi beklemeye başlarken birkaç gün önce ünlü oyuncuyla ilgili yeni bir haber gündeme bomba gibi düştü. Bu habere göre Cemre Baysel, Exxen için çekilecek bir romantik komedide başrolü, son yılların en dikkat çekici isimlerinden biri olan ve halen Kasaba Doktoru dizisinde oynayan Deniz Can Aktaş ile paylaşacaktı.

Sadece Arkadaşız isimli dizinin duyurusu Exxen tarafından da resmen yapıldı. ABD yapımı Love Snack isimli dizinin Türkiye uyarlaması olacak dizinin çekimlerine yakında başlanacağı öğrenildi. Sadece Arkadaşız ismini taşıyacak dizide ikili ortak paylaştıkları evin sahibi olabilmek için doğru eş adayını bulmaya çalışacak. Dizinin yönetmenliğini Emre Erdoğdu üstlenirken, senaryosu da Zeynep Koçak tarafından kaleme alınacak.

Ancak bu noktada kafalara takılan çok önemli bir soru var: Halen her ikisi de bir dizide rol alan iki yıldız oyuncu bu yeni diziye nasıl zaman ayıracak. Belli ki her iki oyuncuyu da önümüzdeki günlerde çok yoğun bir tempo bekliyor.