Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’nin yaz dizisi Gizli Saklı gümbür gümbür geliyor!..

Fox TV’nin yaz dizisi Gizli Saklı gümbür gümbür geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV kanallarında yaz dizileri için hummalı bir çalışma başladı. Kışın yayınlanan diziler tek tek sezon finali yaptıktan sonra yaz dizileri izleyicinin beğenisine sunulacak ve ekranlarda sıkı bir rekabet başlayacak.

Fox TV’nin yeni yaz dizisi Gizli Saklı’da güçlü oyuncu kadrosuyla bu rekabetteki yerini almaya hazırlanıyor. Gizli Saklı’da, yeni neslin iki başarılı oyuncusu Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı başrolde buluştu.

Dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ederken, Sinem Ünsal’ın setten yaptığı paylaşımlar ikilinin hayranlarına, ‘Gizli Saklı gümbür gümbür geliyor!’ dedirtti.

Fox TV'nin yaz dizisi Gizli Saklı gümbür gümbür geliyor!.. 8

Yapımcılığını Yağmur Ünal’ın sahibi olduğu No: 9 Productions’ın üstlendiği Gizli Saklı’da her iki oyuncu da iki farklı isimle izleyici karşısına çıkacak. Halit Özgür Sarı’yı ‘Levent’ ve ‘Pamir’, Sinem Ünsal’ı ise ‘Naz’ ve ‘Yaz’ isimli karakterlerde izleyeceğiz.

Sinem Ünsal’ın instagram hesabından yaptığı paylaşımlar iki oyuncunun hayranlarını da fazlasıyla heyecanlandırdı.İki ünlü ismin güzel bir uyum yakaladıkları görülüyor. Ünsal ile Sarı Fox TV’de yayınlanacak Gizli Saklı ile adlarından çok söz ettireceğe benziyorlar.

Fox TV'nin yaz dizisi Gizli Saklı gümbür gümbür geliyor!.. 9

İki polisin hikayesinin anlatıldığı Gizli Saklı’da ayrıca Şebnem Sönmez, Şinasi Yurtsever, Tardu Flordun, Ece Dizdar, Bülent Emrah Parlak, İdris Nebi Taşkan, Selçuk Borak, Fulden Akyürek ve Ersel Şibil rol alıyor.