Ana sayfa Sosyal Medya HBO Max’ın ilk yerli yapımı belli oldu! Başrollerden biri nokta atışı!..

HBO Max’ın ilk yerli yapımı belli oldu! Başrollerden biri nokta atışı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de Netflix’in hükümdarlığı çok yakında büyük tehlikeye girecek. Bugüne kadar Türk alternatifleri dışında rakibi bulunmayan Netflix’e iki büyük rakip geliyor. Disney Plus ve HBO Max. Disney Plus Türkiye Haziran ayında yayına başlayacak. HBO Max’da yıl sonunda Türk izleyici ile buluşacak.

TV eleştirmeni Sina Koloğlu HBO Max’ın ilk yerli dizisinin adını ve detaylarını açıkladı. “Disney’in pek bir şaşalı girişi yanında HBO Max’ın Türkiye’ye girişinin ‘sönük’ kaldığına dikkat çeken Koloğlu,  HBO Max’ın dizileri ile kalitesini ve farkını her daim göstermiş bir platform olduğunun da altını çizdi.

Sina Koloğlu platformun ilk yerli yapımı ile ilgili de şu ifadeleri kullandı; “Türkiye’de bu yılın sonunda HBO Max Türkiye adı ile başlayacak. İlk işi belli oldu. ‘Kör Nokta’.

HBO Max'ın ilk yerli yapımı belli oldu! Başrollerden biri nokta atışı!.. 7

Senarist Elif Usman. Yönetmen, Ahmet Katıksız. Konusu; Kasabısına dönen bir kadın karşılaştığı cinayeti çözmeye çalışıyor. Aynı zamanda kasabanın da sırları ve geçmişi ortaya çıkıyor.

Cast çalışmaları devam ediyor. İki aday var başrol için. Birine teklif götürüldü diğeri düşünülüyor. Şahsen biri için olursa ‘yerinde bir karar’ diye düşünüyorum. Dizinin çekimleri Gökçeada’da, iki ay sonra başlıyor.