Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Yazıcıoğlu, Gelecek Uzun Sürer dizisiyle ilgili ilk mesajı verdi!

Mert Yazıcıoğlu, Gelecek Uzun Sürer dizisiyle ilgili ilk mesajı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 yıl sonra yeniden televizyon ekranına dönmeye hazırlanan Mert Yazıcıoğlu hayranları bir hayli heyecanlı. 2020 yılında sadece 5 bölüm süren Bir Annenin Günahı isimli diziyle televizyon ekranında yer alan oyuncu, sonraki süreçte ise dijital projelerde bulunmayı tercih etti.

Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisindeki Sinan karakteri ile hayranlarını çok etkileyen Mert Yazıcıoğlu, ayrıca Ölüm Zamanı isimli Exxen platformu dizisiyle de dikkatleri üzerine çekti. Uzun süredir hayranlarının beklediği televizyon dizisi için yeni bir anlaşma yaptığı ortaya çıkan oyuncu, Beverly Hills dizisinin yerli uyarlaması olarak öne çıkan Gelecek Uzun Sürer isimli projede başrol oldu.

Aslıhan Malbora, Aytaç Şaşmaz, Necip Memili, Hafsanur Sancaktutan, Nur Fettahoğlu ve Metin Çoşkun gibi isimlerin kadrosunda yer alması beklenen Gelecek Uzun Sürer dizisi heyecanla beklenen bir proje oldu.

Sosyal medyada yaptığı esprili paylaşımlarla da dikkat çeken ve Kerem Bürsin’e rakip olduğu esprisiyle de gündem olan Mert Yazıcıoğlu, “Şaka yapayım dedim, millet gerçek anladı” diye konuştu.

Mert Yazıcıoğlu, Gelecek Uzun Sürer dizisiyle ilgili ilk mesajı verdi! 8

Sporu sağlık için yaptığını belirten ve spor salonundaki fit haliyle fotoğrafını “Tek rakibim Kerem Bürsin” diye esprili bir mesaj ile paylaşan oyuncu, sosyal medyada da günün konusu olmuştu.

Ay Yapım’ın yeni dizisi Gelecek Uzun Sürer’de yer alacağını ilk kez açıklayan Mert Yazıcıoğlu, “Hazırlanıyorum, biliyorsundur Ay Yapım’ın projesi” diye konuştu.

Mert Yazıcıoğlu, muhabirlerin sorularını yanıtladı ve fit vücuduyla ilgili olarak, “Kerem kadar olamam” diyerek yine gülümsetti. Oyuncu, “O adamı geçebilir misin? Yok” diye konuştu.

Mert Yazıcıoğlu, Gelecek Uzun Sürer dizisiyle ilgili ilk mesajı verdi! 9

Bu tür pozlarla ilgili kadın hayranların yaptığı yorumlarla ilgili Afra Saraçoğlu’nun sevgilisini kıskanıp kıskanmayacağı şeklinde bir düşünce de oluşmuştu.

Mert Yazıcıoğlu, “Bizde hiç öyle şeyler yok. Ne yazıldığına bakıyoruz ama ona takılmayız” dedi.

Afra Saraçoğlu ile iyi bir ilişki yürütmeleri nedeniyle de dikkat çeken Mert Yazıcıoğlu’na bu işin sırrı soruldu. Oyuncu, “İnsanlarla alakası var. Normal insanlar nasıl yapıyorsa biz de öyle yapıyoruz” ifadesini kullandı.