Ana sayfa Sosyal Medya Tiyatro oyunu provalarına başlayan Pelin Karahan’ın ekip arkadaşları çok şanslı!..

Tiyatro oyunu provalarına başlayan Pelin Karahan’ın ekip arkadaşları çok şanslı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Televizyon ekranlarına en son TRT1’de yayınlanan TMC yapım imzalı Kıbrıs: Zafere Doğru dizisiyle gelen Pelin Karahan, Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu ile birlikte başrolde yer aldığı dizide ‘İnci’ karakterine hayat verdi.

Dizinin final yapmasından sonra bir süre dinlenen oyuncu yeni proje tercihini ise tiyatro oyunundan yana yaptı. Türkiye’nin en başarılı yazar ve yönetmenlerinden biri olan Selçuk Aydemir’in sahneleyeceği Şaşırt Beni adlı oyunda  Pelin Karahan, Çağdaş Onur Öztürk, Murat Akkoyunlu, Tuna Kırlı, Yasemin Baştan, Barış Yıldız ve Korhan Herduran gibi ünlü isimlerle birlikte sahne alacak.

Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Pelin Karahan’ın instagram hesabından yaptığı son paylaşım hayranlarına, ‘Pelin Karahan’ın ekip arkadaşları çok şanslı’ dedirtti.

Tiyatro oyunu provalarına başlayan Pelin Karahan'ın ekip arkadaşları çok şanslı!.. 7

Geçmişte pek çok kez yemek programı sunan ve mutfakta da oldukça marifetli olduğu bilinen güzel oyuncu, ekip arkadaşlarına karnıbahar kısır yaptı.

Mutfağa giren ünlü oyuncu bu anları sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.  Bugüne kadar, gişe rekoru kıran Düğün Dernek ve Çalgı Çengi gibi birbirinden başarılı işlere imza atan Selçuk Aydemir tarafından sahnelenecek Şaşırt Beni  oyununun Nisan ayında tiyatroseverlerle buluşması planlanıyor.

Öte yandan Pelin Karahan Ramazan ayı boyuncu Star TV’de  ünlü dostlarını ve birbirinden değerli şefleri ağırlayacak. Pelin’in Mutfağı adlı programda, ilham veren şefler ve ünlü konuklar, birbirinden özel tarifleri seyirciyle paylaşacak. Pelin’in Mutfağı, Ramazan ayı boyunca her gün Star’da yayınlanacak…