Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel’e yeni dizisi için moral verme görevini Aytaç Şaşmaz üstlendi!

Cemre Baysel’e yeni dizisi için moral verme görevini Aytaç Şaşmaz üstlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz, geçen yıl yaz döneminde yayınlanan Baht Oyunu dizisiyle ilk kez birlikte bir projede yer almıştı. Hem dizideki uyumları hem de sette başlayan aşkları ile iki genç oyuncu uzun süredir gündemden düşmüyor.

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel kariyerlerine de yoğun bir tempoda devam ediyor. Cemre Baysel, bu yaz döneminin en çok dikkat çeken dizilerinden Senden Daha Güzel ile yeniden ekranlara dönüş yaptı. 7 Haziran Salı günü başlayan dizide Burak Çelik ile başrolü paylaşan oyuncu, bu yoğun tempoda sevgilisi ile görüşmek konusunda da sıkıntı yaşıyor.

İkili önceki gün birlikte bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aytaç Şaşmaz, yeni projeler olacağını ama henüz netleşen bir iş olmadığını söyledi. Oyuncu, şu sıralarda kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor ve senaryo okumalarını yapıyor.

Cemre Baysel'e yeni dizisi için moral verme görevini Aytaç Şaşmaz üstlendi! 7

Aytaç Şaşmaz aynı zamanda sevgilisi Cemre Baysel’in yeni dizisine de büyük destek verdi. Daha önce de hem sete giden hem de sosyal medyadan desteğini sergileyen Aytaç Şaşmaz, uzun soluklu bir proje olacağını düşündüğünü söyledi.

Oyuncu, “Dizi çok güzel, çok da güzel olacak. Uzun soluklu olacak” diye konuştu. Aytaç Şaşmaz, sevgilisine hem paylaşımları hem de sözleriyle destek vererek yeni projesinin başarılı olması için elinden geleni yapıyor.

Aytaç Şaşmaz hayranları da oyuncunun yeni projelerle yeniden ekranda olmasını istiyor ve gelecek haberleri de merakla bekliyor.