Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra Gizem Arıkan’a yine atv piyangosu vurdu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra Gizem Arıkan’a yine atv piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Gizem Arıkan, 1994 yılında dünyaya geldi ve 2016 yılından bu yana da hem sinemada hem de dizilerde kendisini gösteriyor. Organik Aşk isimli sinema filmiyle 2018 yılında dikkat çeken oyuncu, ayrıca Bir Deli Rüzgar isimli projeyle de dizi setlerine ilk kez ayak basmıştı.

Yaralı Kuşlar isimli dizide canlandırdığı Meryem karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, hafta içi günlük olarak yayınlanan bu dizideki performansı ile göz doldurdu. Ardından 2020-2021 yıllarında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Didem karakteri ile yer alan Gizem Arıkan, aradan geçen 1 yılın ardından da yeniden atv ekranına dönüş yaptı.

23 Haziran Perşembe günü ilk bölümü yayınlanacak olan İçimizdeki Ateş isimli gençlik dizisinde başrolde yer alan oyuncu, Bahar Sayın isimli karakteri canlandıracak. Demirhan Demircioğlu ile partnerlik yapacak olan Gizem Arıkan, avukat olmaya çalışan hukuk fakültesini yeni bitirmiş bir stajyer olarak izleyici karşısına çıkacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan sonra Gizem Arıkan'a yine atv piyangosu vurdu! 7

Bir avukatlık bürosunda geçen olayların anlatılacağı İçimizdeki Ateş dizisi ile yeniden atv’ye döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen oyuncu, “atv seyircisi hem diziyi hem de karakterleri, oyuncuları sahipleniyor. Kendimi hem şanslı hissediyorum ve hem de bu durumdan çok memnunum” diye konuştu.

Güçlü bir kadın karakteri ile yeniden izleyicilerin karşısına çıkacağı için heyecanlı olan genç oyuncu, Bahar karakterini de anlattı.

Bahar karakteri dizide; inatçı, zeki, çalışkan, mücadeleci ve hakkaniyetli birisi olacak. Gizem Arıkan, “Hayatının en önemli şeyi kardeşi. Kardeşine hem anne hem anne hem baba olmuş birisi. Mücadeleci tarafı daha ağır basıyor. Annesi yok, babası yok, tek başına mücadele etmeye çalışmış. Bu yüzden duygusal anlamda bir şey paylaşacağı hiç kimsesi olmamış ve kendi kendisine yetmiş” diye konuştu.

Bahar karakterinin en çok savaşçı yönünü sevdiğini anlatan Gizem Arıkan, çok etkileyici bir karakter ile tecrübelerine yenisini ekleyecek.