Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel’e yeni dizisi Senden Daha Güzel için en büyük destek bakın kimden geldi?

Cemre Baysel’e yeni dizisi Senden Daha Güzel için en büyük destek bakın kimden geldi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Baht Oyunu isimli Kanal D’nin romantik komedi dizisinde tanışmış ve birlikte başrol oynarken de aşık olmuşlardı. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ilişkisi, dizilerinin bitmesinin ardından da mutlu bir şekilde devam ediyor.

İkisi de son yılların öne çıkan, oyunculukları beğeni toplayan isimleri arasında yer alıyor. Cemre Baysel’in Ramo dizisindeki Fatoş rolüyle hız kazanan atılımı, Baht Oyunu ile devam etmişti. Bu kez yine bir romantik komedi dizisi olan Senden Daha Güzel dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Aytaç Şaşmaz ise Hekimoğlu dizisinde rol almasıyla birlikte kariyerinde ayrı bir sıçrama yaşadı. Baht Oyunu dizisiyle izleyenleri şaşırtan oyuncu, romantik komedilerin aranılan isimlerinden biri olmayı da başardı. Cemre Baysel ile uyumlu ekran birliktelikleri aşka dönüşünce, oyuncu daha da çok konuşulmaya başlandı.

Cemre Baysel'e yeni dizisi Senden Daha Güzel için en büyük destek bakın kimden geldi? 8

Şu sıralar heyecanlı bir bekleyişte çift. Zira Cemre Baysel’in yeni romantik komedi dizisi başlıyor. Oyuncu bu kez Burak Çelik ile başrolde yer alacak.

Baht Oyunu dizisinin hayranları da bu diziyi merakla bekleyenler arasında. Cemre Baysel’in ekrana dönüşü heyecanla beklenirken, Burak Çelik ile ekran uyumu da bir başka merak konusu.

Cemre Baysel'e yeni dizisi Senden Daha Güzel için en büyük destek bakın kimden geldi? 9

Herkes için heyecanlı bir süreç başladı. Fox TV’de ekrana gelecek olan dizinin çekimleri de bir süredir devam ediyor. Dizinin ilk bölümünün 7 Haziran Salı akşamı yayınlanacağı da açıklandı.

Şimdi Senden Daha Güzel dizisi için geri sayım başlamış bulunuyor. Bu heyecanlı süreçte Cemre Baysel’e en büyük destek ise sevgilisi Aytaç Şaşmaz’dan geldi.

Şaşmaz, Senden Daha Güzel dizisinin ilk tanıtımını instagram hesabından yayınlayarak “Müthiş bir iş geliyor. Hayırlı uğurlu uzun soluklu olsun inşallah! En güzeli hep senin olsun’ sözleriyle en büyük desteği verenlerden birisi oldu.

Yaz sezonunun çok konuşulacak yapımlarından birisi olması beklenen Senden Daha Güzel için Cemre Baysel’in ve dizinin Aytaç Şaşmaz tarafından aldığı bu güzel sözler de sosyal medyada iki oyuncunun hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Deniz Koloş’un üstlendiği dizinin  senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyor.