Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Eda Ece’nin sözünü unutun, yeni dönemin şifreleri ortaya çıktı!

Yasak Elma dizisinde Eda Ece’nin sözünü unutun, yeni dönemin şifreleri ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz ekranında pazartesi akşamları Tozluyaka dizisini ekrana getirdiğini ve Yasak Elma için de geçtiğimiz hafta dizinin gününü Pazar’a aldığını biliyoruz. 28 Ağustos Pazar gününden itibaren Tozluyaka dizisinin artık yeni gününde yayınlanacak olması, aslında Yasak Elma dizisi için de güçlü bir mesaj anlamına geliyor.

Dizide Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece, yaz döneminde yaptığı açıklamada Yasak Elma dizisinin bu sezon biraz geç başlayacağını belirtmiş ve Ekim ayını işaret etmişti. Ancak sonrasında bu durumun değiştiğini ve ekibin daha erken ekrana dönmek için yoğun bir çaba içinde olduğu da ortaya çıktı.

Eda Ece’nin açıklama yaptığı tarihte belki planlar Ekim ayını işaret ediyordu ama artık Eylül ayının içinde dizinin altıncı sezona başlayacağı netleşti. Yapımcı Fatih Aksoy’un adeta üzerine titrediği dizinin yeni hikaye düzeni oluşturuldu. Eda Ece’nin yanı sıra Şevval Sam’ın da dizide kalma kararı alması ile birlikte, yeni sezon bambaşka bir hikaye ile izleyicileri yine şaşırtacak.

Öncelikle Yasak Elma dizisinde altıncı sezon için ‘final sezonu’ olarak tarif ediliyor. Yani dizi bu sezon son kez izleyicilerle buluşacak. Tozluyaka dizisindeki gün değişikliği ile birlikte birçok izleyici 5 Eylül Pazartesi günü dizinin altıncı sezonunun başlamasını bekliyor ve bu değişikliği de bir işaret olarak algılıyor.

Yasak Elma dizisinde Eda Ece'nin sözünü unutun, yeni dönemin şifreleri ortaya çıktı! 7

Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün altıncı sezon senaryosunda bir zaman atlaması yaşatarak hikaye düzenini farklılaştırdığı yönünde bilgiler geliyor. Çağatay’ın öleceği beşinci sezon finalindeki kaza sahnesinden sonra zaman atlaması ile altıncı sezona başlayacak olan Yasak Elma dizisinde Yıldız’ın annelik heyecanı yaşamasına da şahitlik edeceksiniz.

Doğan ve Yıldız’ın bir kız bebeklerinin olacağı, oyuncu arayışları sırasında ortaya çıkmıştı. Dizinin yeni sezonunda öne çıkartılacak isimler olarak Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Kumru ve Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan dikkat çekecek.

Diziye yeni katılacak isimlerle birlikte Yasak Elma altınca sezonunda da her şeyin yaşanabileceği, hikayenin nereye gideceğinin belli olmadığı ve izleyicileri her hafta meraka sürükleyecek bir hikaye düzeni ile izleyicilerinin karşısına çıkacak.