Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay yeni filmi Kim Bu Aile? ile ilgili kafa karışıklıklarına son noktayı koydu!

Nurgül Yeşilçay yeni filmi Kim Bu Aile? ile ilgili kafa karışıklıklarına son noktayı koydu!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Birbirinden ünlü isimlerle dolu oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yerli komedi filmi Kim Bu Aile?,  usta oyuncular Nurgül Yeşilçay ile Cengiz Bozkurt’u buluşturdu.

Filmde ikiliye Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Altan Erkekli, Fatih Al, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya gibi önemli isimler eşlik ediyor. Kim Bu Aile?, 7 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak.

Ancak Nurgül Yeşilçay’ın son sosyal medya paylaşımı izleyicinin kafasında filmle ilgili bir takım soru işaretlerinin oluştuğunu gösterdi. Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı açıklamada, yaşanan kafa karışıklığına son noktayı koydu.

Nurgül Yeşilçay yeni filmi Kim Bu Aile? ile ilgili kafa karışıklıklarına son noktayı koydu! 7

Anlaşılan o ki oyuncunun bazı hayranları filmin sinema filmi değil de dijital de yayınlanacak bir film veya dizi olduğunu zannediyordu. Sosyal medya hesabında Kim Bu Aile?’nin afişinin yayınlanmaya başladığını ifade eden oyuncu açıklamasında; yeni filmlerinin sadece sinema salonlarında izlenebileceğini ifade ederek tartışmalara son noktayı koydu.

Kim Bu Aile?’de Nurgül Yeşilçay pavyon şarkıcısı ‘Menekşe’ye, Cengiz Bozkurt ise ‘Adem Komiser’ karakterine hayat veriyor. Filmin  yönetmenliğini Bedran Güzel üstleniyor. Güzel daha önce Küçük Esnaf,  Yol Arkadaşım ve Bayi Toplantısı gibi gişede oldukça başarılı olan filmlere imza atmıştı. Filmin senaryosu ise Ali Erkan Ersezer tarafından kaleme alındı.

Kim Bu Aile?’ nin aksiyon yönetmenliğini, film için özel olarak Türkiye’ye gelen Koreli usta yönetmen Youn Dae-Won, görüntü yönetmenliğini ise Türkiye sinemasının önemli isimlerinden Jean-Paul Seresin üstlendi. Film bu yönüyle de ülkemizin aksiyon komedi sineması için yeni bir çıta belirleyecek gibi görünüyor.Kim Bu Aile? 7 Ekimde sinema salonlarında izleyici ile buluşacak.