Ana sayfa Dizi Haberleri Cennetin Gözyaşları ve Beni Affet’in düştüğü hataya Yasak Elma nasıl oldu da düştü?

Cennetin Gözyaşları ve Beni Affet’in düştüğü hataya Yasak Elma nasıl oldu da düştü?

tarafından ker_def

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisinde izleyicilerin bir türlü kabul etmediği, içine sindiremediği bir senaryo hatası var…

Aslında buna hata denmez ama izleyici gözünde büyük bir hata… Ender’in Yıldız ve Halit ile birlikte aynı evde yaşama olayı tam bir saçmalık… Gerçek hayatta karşılığı ne kadar var tartışılır…

Ancak iş dizilere gelince gerçeklikten uzaklaşmak çok da zor olmuyor…

Posta gazetesi tv eleştirmeni Mesut Yar, Cennetin Gözyaşları ve Beni Affet gibi dizilerin durumuna düşen Yasak Elma dizisine sağlam bir uyarı çekmekte:

“”Beni Affet (Star TV) dizisinde ‘Feride’nin hamile olan dolaylı kumalarıyla aynı evde yaşamasına alıştık. ‘Cennet’in Gözyaşları’nda da (atv) ‘Arzu’ kocası ‘Mahir’den hamile kaldığını iddia eden ‘Özlem’ ile aynı evi paylaşmak zorunda kalmıştı. Bu mecburi oturuma maruz kalanlar arasında ‘O Hayat Benim’ (FOX) ve ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ (Star TV) dizilerinin de var.

Cennetin Gözyaşları ve Beni Affet'in düştüğü hataya Yasak Elma nasıl oldu da düştü? 7

Bakınız, ‘Yasak Elma’ (FOX) dizisinde de ‘Ender’ eski eşi ‘Halit’ ve onun eşi ‘Yıldız’ ile aynı evde yaşamaya başladı. Amacı ‘Halit’ten olan oğlu ‘Erim’in psikolojisinin etkilenmemesi. Ha, dizi diğer dizilere ayıp olmasın diye böyle farklı ve zorlama bir neden uydurmuş.

YASAK ELMA DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Özetle; kocaların, yeni eşleri ile eski eş veya metreslerini aynı çatının altına koyması fikri gerçek hayata çok aykırı ve çok yapmacık. Yapmayın, çok sırıtıyor!”