Ana sayfa Sosyal Medya Partneri Hande Erçel’i çok güzel savunan Burak Deniz, samimiyetiyle alkış aldı!

Partneri Hande Erçel’i çok güzel savunan Burak Deniz, samimiyetiyle alkış aldı!

tarafından ker_def

Bambaşka Biri dizisinin Cannes’ta düzenlenen Mipcom içerik fuarında en çok satılan ikinci proje olduğunu hatırlatan Burak Deniz, başrolünde yer aldığı projeye bu kadar yoğun ilgi gösterilmesinden memnun.

Cannes’taki fuara partneri Hande Erçel ile birlikte katılan oyuncu, her şeyin güzel gittiğini ve yurt dışından keyifli haberler almaya devam edeceklerini de belirtti.

İlk başladığı dönemde daha iyi reytingler almasına rağmen geçtiğimiz haftaya kadar bir düşüş trendine engel olamayan Bambaşka Biri projesi için Burak Deniz umutlu konuştu.

Oyuncu, “Şu anda güzel geliyor, ortalama bir reyting ve yükselecek gibi görünüyor. Heyecanlıyız, biz çalışmaya devam ediyoruz. Aynı şekilde, aynı ciddiyet ile aynı profesyonellik ile çalışıyoruz. Senaryo güzelleşecek gibi görünüyor” şeklinde konuştu.

Hande Erçel’in oyunculuğuna yönelik olarak Türkiye’de özellikle sosyal medya üzerinde yapılan eleştiriler geçtiğimiz haftalarda kesildi. Ancak Bambaşka Biri dizisinin ilk başladığı dönemde çok yoğun bir eleştiri ortamı vardı.

Hande Erçel’in yurt dışındaki dizi hayranları tarafından çok beğenilmesi, büyük destek bulmasına rağmen yerli izleyicilerin bu kadar yoğun eleştiri yapması Gold Film’in sahibi Faruk Turgut’u da rahatsız etmiş ve ünlü yapımcı bu konuya dikkat çekmişti.

Hande Erçel’in oyunculuk performansına yönelik eleştiriler partneri Burak Deniz’e de soruldu. Burak Deniz, bu eleştiriler konusunda şunları anlattı:

“Bu çok beğeniye açık bir konu. Herhangi bir şey izliyorsun, beğenmiyorsun da. Eleştiriler olacaktır. İyiler olduğu kadar kötüler de olacaktır. Biz çalışmaya devam edeceğiz.

Tabii ki fikir alış verişinde bulunuyoruz, tabii ki sette alış verişimiz oluyor, sonuçta partnerim. Önceden de bir iş yapmıştık, şimdi de birlikteyiz. Sette alış verişimiz keyifli oluyor.

Kötü yorum tabii ki insanı etkiliyordur. Özellikle Hande adına söylemiyorum, kimse hakkında kötü konuşulmasını istemez. Ama bunlar sadece okuyup geçtiğimiz şeylere dönüşüyor. Herkes işine devam etmek istiyor, en iyi şekilde yapmak istiyor.”