Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Petekkaya’nın oğlu Cano babasının boyuna ulaştı!

Erkan Petekkaya’nın oğlu Cano babasının boyuna ulaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erken Petekkaya uzun yıllardır hem sinema hem de dizilerde etkili projelerde yer alıyor. Yeni sezonda Star TV’de yayınlanacak olan Sana Söz isimli diziye başlayan ünlü oyuncu, Nehir Erdoğan ile partner oldu.

Sana Söz isimli dizide Ömür isimli komiser karakterine hayat veren Erkan Petekkaya, geçen sezon da Kırmızı Oda dizisindeki canlandırdığı Sadi karakteri ile çok beğenilmişti. Rolleri ile akılda kalan ve karakterin hissini izleyiciye geçirme konusunda ustalık sergileyen Erkan Petekkaya, aile hayatıyla da dikkat çekiyor.

Eşi Didem Petekkaya ve oğlu Cano ile birlikte ödül törenine katılan oyuncu adeta mutluluk dağıttı. Türk sinemasının 107. yılının kutlandığı gecede ödül alarak büyük gurur yaşayan oyuncu, oğlu Cano Petekkaya ile de kameralar karşısına çıktı.

17 yaşına basın Cano’nun babasının boyuna ulaştığı herkes tarafından dikkatleri çekti. Oğluna sarılan ve ona olan sevgisini herkesin önünde sergileyen ünlü oyuncu, babalık hislerinin ne kadar güçlü olduğunu da gösterdi.

Ödülün kendisi için büyük gurur olduğunu söyleyen Erkan Petekkaya, bu ödülün daha iyi şeyler yapmak için kendisine sorumluluk yüklediğini de belirtti.

Sana Söz isimli dizinin iyi bir yapım olacağını söyleyen oyuncu, fazla detay vermek istemedi.