Ana sayfa Dizi Haberleri Çetin Tekindor’un tokadı, Mert Ramazan Demir’i yerinden oynattı, Afra Saraçoğlu’nun içi titredi!

Çetin Tekindor’un tokadı, Mert Ramazan Demir’i yerinden oynattı, Afra Saraçoğlu’nun içi titredi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi bu sezonun en iyi çıkış yapan projesi olmak ile kalmadı, reytinglerini 13’lü oranlara kadar çıkartarak da sezonun en çok izlenen dizisi olma unvanını Gönül Dağı dizisinden aldı… Cuma akşamlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını milyonlarca izleyiciyi ekrana taşırken, bunu hikayesinin gücü ve oyuncularının muhteşem performansına borçlu.

Özellikle de Halis Ağa karakterinde Çetin Tekindor’un hem duruşu hem sesi hem de sahnelere koyduğu ağırlık herkesi etkiliyor. Usta oyuncu 4 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönerken, Yalı Çapkını dizisine kattığı büyük değer de herkesin gözlerinin önünde duruyor.

Genç isimlere de örnek olan ve birçok kişi tarafından da rol model alınan Çetin Tekindor, Yalı Çapkını dizisinin inandırıcılık noktasındaki en öne çıkan isimlerinin başında geliyor.

Halis Ağa karakterinin her sahnesi izleyiciler için özel anlar olmakla kalmıyor, Çetin Tekindor’un sesinin de verdiği güç ile oyunculuk resitalini izliyoruz.

Çetin Tekindor'un tokadı, Mert Ramazan Demir'i yerinden oynattı, Afra Saraçoğlu'nun içi titredi! 7

Yalı Çapkını dizisinin 12. bölümünden yayınlanan 2. fragmanı izleyenler de bu hislerle dolu. Özellikle de Tekindor’un Mert Ramazan Demir’e hikaye gereği attığı tokat anı ve o sırada oyuncuların mimiklerine bakıldığı zaman, sahneye kendilerini ne kadar çok kaptırdıklarını da görebilirsiniz.

Tekindor’un tokat sahnesinde Mert Ramazan Demir yerinde sarsılıyor ama Afra Saraçoğlu’nun içinin sızladığını işaret eden hali de dizinin inandırıcılık noktasında ne kadar iyi olduğunu ispatlamaya yetiyor.

Seyran karakterinin en zor anında Ferit’in yanında yer almasından da çok memnun kalan Yalı Çapkını dizisi hayranları, heyecanla 12. bölümü bekliyor.