Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Ateş, 2 yıl sonra yanında bir sürpriz ile yeni projeler için döndü!

Ceyda Ateş, 2 yıl sonra yanında bir sürpriz ile yeni projeler için döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Küçük yaşlardan itibaren birçok projede yer alan Ceyda Ateş, 1987 yılında dünyaya geldi… Oyuncu, 1995 yılından itibaren de çocuk oyuncu olarak Çiçek Taksi dizisiyle birlikte setlere adım attı.

Adını Feriha Koydum dizisindeki Hande karakteri ile akıllarda yer alan oyuncu, O Hayat Benim isimli dram dizisinde de Cemre karakteriyle başarılı bir işe imzasını attı.

Ceyda Ateş’in ekranda izleyici ile buluşan son dizisi ise 2020 yılının Ocak ayında 18. bölümü ile final yapan Çocuk dizisi oldu… Dizi için eşi Buğra Toplusoy’u ABD’de bırakarak İstanbul’a gelen oyuncu, finalin ardından ise yine evine döndü. ABD’ye dönüşünden bir süre sonra hamile olduğunu açıklayan Ceyda Ateş artık bir kız çocuk annesi…

Birbirinden iddialı dizilerde izlediğimiz Ceyda Ateş, ekran önünde izleyicilerin karşısında büyüyen bir çocuk oyuncuydu… Sonra ergenlik ve gençlik yılları derken, Ceyda Ateş anneliğe kadar ulaştı…

2020 yılının Kasım ayında kızı Talia’yı dünyaya getiren oyuncu, 2 yıl dizi setlerinden ayrı kaldı. Ancak mesleğine olan aşkı oyuncuyu yeniden İstanbul’a getirdi.

ABD’den dönen Ceyda Ateş, proje görüşmeleri yapıyor. Bebeği ile birlikte gelen oyuncunun yeni iş teklifleri aldığı da ortaya çıktı.

Ceyda Ateş, 2 yıl sonra yanında bir sürpriz ile yeni projeler için döndü! 7

Oyuncu, instagram hesabından kızının son halini paylaştı. Ceyda Ateş, İstanbul’da ailesi ile buluşmanın keyfini sürürken, hayranları ise yeni projelerde yer almasını sabırsızlıkla bekliyor. Artık Ceyda Ateş kızı Talia ile birlikte İstanbul’da ve bu yeni dönem bakalım ünlü oyuncuya ne tür deneyimler kazandıracak? İzleyip sizlere aktarmaya devam edeceğiz.