Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Ateş’in doğum gününde oyuncunun kayınvalidesinden duygusal paylaşım!..

Ceyda Ateş’in doğum gününde oyuncunun kayınvalidesinden duygusal paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Küçük yaşlardan itibaren setlerde olan Ceyda Ateş henüz 7 yaşındayken Çiçek Taksi isimli unutulmaz dizide ‘Aslı’ karakterini canlandırmıştı. Bugüne kadar pek çok dizide rol alan Ceyda Ateş, en son 2019-2020 sezonunda Çocuk isimli dizide ‘Şule’ karakteri ile ekrana geldi.

14 Ekim 1988 doğumlu oyuncu 34 yaşına bastı. Doğum gününü sosyal medya hesabından kutlayan oyuncunun yaptığı bir paylaşım dikkat çekti.

Ceyda Ateş’in kayınvalidesi de gelininin doğum gününü instagram hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla kutladı.

Ceyda Ateş'in doğum gününde oyuncunun kayınvalidesinden duygusal paylaşım!.. 7

İş insanı Buğra Toplusoy ile evli olan ve bu evlilikten Talya adında bir kız çocuğu olan oyuncunun kayınvalidesi Efsane Erdoğan paylaşımına; “İyi ki benim gelinim oldun. iyi ki Talyam’ı dünyaya getirdin. Hayat size güzel hikayeler yazmış olsun. Seviyorum sizi. Mutlu yıllar kızıma” notunu düştü.

Amerika’da yaşayan, işleri dolayısıyla sık sık Türkiye’ye gelen oyuncunun son yıllarda kariyer planlamasında tercihini sinema filmlerinden yana yaptığı da dikkatlerden kaçmıyor.  Ceyda Ateş, Anıl Altan ile başrolünde yer aldığı Son Dilek filminin çekimlerini daha yeni tamamlamışken oyuncunun rol aldığı bir başka sinema film bugün vizyona girdi.

‘Sevmedim Deme’ şarkısıyla tanınan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayat hikayesinin anlatıldığı, şarkıyla aynı adı taşıyan film 14 Ekim’de sinemaseverlerle buluştu.