Ana sayfa Kadın Haberleri Ceyda Düvenci, içini sosyal medyadan döktü: Yoruluyorum, nefes alamıyorum ama…

Ceyda Düvenci, içini sosyal medyadan döktü: Yoruluyorum, nefes alamıyorum ama…

tarafından ker_def

Meslektaşı Bülent Şakrak ile evli olan Ceyda Düvenci, instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Televizyongazetesi/Detay – Şakrak ile evliliğinden Okan Ali isimli bir oğlu olan ünlü oyuncunun, ilk evliliğinden olan kızı Melisa Serebral Palsi CP hastası.

Ceyda Düvenci, büyük bir özen ve sabırla, kızının hastalığıyla mücadele eden ve pozitif enerjisini her şartta korumaya çalışan bir anne olarak dikkat çekiyor.

Melisa’nın tedavisi için geçtiğimiz günlerde Amerika’ya giden oyuncu, aynı zamanda eşi ile birlikte Hanım&Efendi isimli oyunlarını sergilemişti.

Hem tiyatro hem de iki çocukla çoğu zaman yorucu bir tempo yaşayan Ceyda Düvenci, takipçilerinden gelen “Hiç mi yorulmuyorsun?” şeklindeki sorulara samimiyetle yanıt verdi.

Düvenci, içini takipçilerine şu sözlerle döktü:

Hiç mi yorulmuyorsun? Güçsüz kalmıyorsun? Sorularınıza cevap; evet yoruluyorum ve güçsüz hissettiğim zamanlarım var. Hayatı, insanları, olanları düşünüyorum. Nefes alamadığım zamanlar oluyor benim de senin gibi, herkes gibi… ve dedim ki kendime “biricik ceyda, sakince dur, güzel bir müzik aç, en sevdiğin yemekleri pişir, evden hiiiç çıkma, seni mutlu edecek şeyler yap, yaz, oku, çocuklarınla zaman geçir, sevgilinle başbaşa kal, uyu… sessizliği dinle, yürüyüş yap,yoga yap… bakalım hayat sana neler söyleyecek” böyle işte sevgili takipçi… o gün bugün ve ben yorgun düşünce kendimi sevip, şımartmayı seçiyorum. Zihnim, kalbim ve bedenim ortak ahengine geçene kadar da bunu yapıcam. Çünkü ŞEFKAT HER ŞEYİN İLACI… ve en güzel şeyler kendini gerçekten sevdiğinde başlar… her duyguya hakkımız var. Geldiği gibi karşılayıp ağarlamalı… sakin gün hoşgeldin… bakalım neler hissedecek ruhum ????

Ceyda Düvenci, içini sosyal medyadan döktü: Yoruluyorum, nefes alamıyorum ama... 7