Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ceyda Düvenci sosyal medyadan reklam yaptı ama tepki aldı!

Ceyda Düvenci sosyal medyadan reklam yaptı ama tepki aldı!

tarafından ker_def

Ünlü Oyuncu Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak ile evliliğinden olan oğlu Okan Ali ile paylaştığı bir fotoğrafıyla birlikte instagram’dan bir su markasının reklamını yaptı.

Oğluyla birlikte su şişeleriyle oynadığı fotoğrafına takipçileri eleştiri yağdırıyorlar.

Televizyongazetesi/Detay

Düvenci’nin önerdiği marka ile ilgili eleştirilerini, şüphelerini ortaya koyan kimi takipçileri, ünlü oyuncunun yorumlarına katılmadıklarını belirtiyorlar.

Şişenin plastik olmasına ve bunun da sağlıksız olduğuna dikkat çeken bazı takipçileri, bu reklamdan hiç de hoşnut olmamış görünüyor!

Bazı takipçileri ise Düvenci’nin yorumlarına katılmakta. Kimi takipçileri de bir başka markayı önermekte.

Takipçilerinden bazıları da uyarılarda bulunmakta. Yorumlardan birinde şişenin kırmızı kapağına dikkat çeken bir takipçi, “Normal plastik şişeler çok zararlı ama bu kırmızı kapaklılar diğerlerinden çok daha fazla kimyasal içeriyormuş bence kullanmayın” uyarısını yapıyor.

Bir takipçi de sudaki florüre dikkat çekerek “Su markalarinda florur oranina bakmayi da ihmal etmeyelim. Bu marka en pahali su olmasina ragmen icin de florur olmasi sasirtti beni ? Florur sadece dis macunlarinda degil, cocuklamiza icirdigimiz sularda da var maalesef” yorumunu yapmış.

işte eleştirilere konu olan Ceyda Düvenci’nin o paylaşımı:

Durup durup aynı oyunu oynuyoruz bu aralar. Üst üste hayat su şişelerini dizip beraber en yüksek kuleyi yapıyoruz ??? aralarda oyuncağımızdan su içiyoruz. Aynı anda #hayatlakeşfet aplikasyonumuzdan hikaye dinliyoruz. Su hayattır diye boşa söylemiyorum yıllardır. Çocuklarınızın da su hayattır demelerini ve bol su tüketmelerini istiyorsanız size yeni hayat su şişelerini ve aplikasyonu tavsiye ediyorum sevgili anneler ???hepinize şahane pazarlar ?#hayatlakeşfet #suhayattir #hayatlakesfet #hayatikonusalim @hayatikonusalim.

Ceyda Düvenci sosyal medyadan reklam yaptı ama tepki aldı! 7