Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sedef Avcı’ya instagram reklamı eleştirisi!

Sedef Avcı’ya instagram reklamı eleştirisi!

tarafından ker_def

Pek çok ünlü isim, çeşitli markaların tanıtımlarını Instagram sayfalarından yapıyorlar.

Bu isimler arasında Sedef Avcı da var. Son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinde rol alan Sedef Avcı, instagram sayfasından spor kıyafetlerle verdiği bir pozda bir nemlendirici vücut spreyinin tanıtımını yaptı.

Televizyongazetesi/Detay

Kimi takipçileri Sedef Avcı’nın güzelliğine atıfta bulunurken, bazılarının da yaptığı reklam markasına tepkileri yer aldı.

Bir takipçinin, ünlülerin sosyal medyada bu tür reklamlarla yer almasına “Artık sosyal medya üzerinden tavsiye kisvesi altında yapılan reklamlara bir düzenleme getirilmesi lazım. Cidden can sıkıcı olmaya başladı” yorumu dikkat çekerken, Avcı’nın tavsiye ettiği markayla ilgili bir takipçisinin yorumu da şöyleydi: “neutrogena hayvanlar üzerinde test yapıyor sedef abla tavşanları mahvediyorlar avrupada tepki var bu markaya”

Bir başka takipçinin ise “Para bulursak alırız abla” yorumu da güldürdü…

İşte Sedef Avcı’nın o paylaşımı:

Sporun hayatımın vazgeçilmezlerinden olduğunu takip ediyorsunuzdur.O yüzden spor günleri,seyahatler veya evden hızlı çıkmam gereken günler (ki çok sık olabiliyor :)) tercihim pratikliği ve nemlendirici gücü ile Hydro Boost Nemlendirici Vücut Spreyi.Üstelik hemen emiliyor! ? @neutrogenaturkiye #cildimdegenclikisiltisi

Sedef Avcı'ya instagram reklamı eleştirisi! 7