Ana sayfa Kadın Haberleri Ceyda Düvenci’den 40 yaş üstü kadınlara örnek olacak hareket!

Ceyda Düvenci’den 40 yaş üstü kadınlara örnek olacak hareket!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Erken tanı durumunda meme kanserinde başarı oranının yüzde 98’lerde olduğu biliniyor… 15 Ekim Pembe Kurdela günü olarak kutlanmakta ve kadınlar arasında meme kanserine yönelik farkındalığı artırma yönünde önemli etkinlikler yapılıyor.

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci de instagram hesabından yaptığı paylaşım ile kendisi için mamografi randevusu aldığını belirtti.

Bunun 40 yaş ve üstündeki her kadın için önemli olduğuna değinen Ceyda Düvenci, verdiği mesaj ile hemcinslerine mamografi yaptırmaları tavsiyesinde bulundu.

İşte Ceyda Düvenci’nin mesajı:

Ben mamografi için randevumu aldım. 40 yaşından sonra her sene mamografi önemli. Daha önce de detaylı yazmıştım size. Ve erken tanının meme kanserinde %98 lere varan başarı sağladığından bahsetmiştim.

Bugün 15 Ekim yani Pembe Kurdela günü. Pembe kurdela meme farkındalığı için takılıyor. Yani amaç her yerden meme kanserini hatırlayıp mamografi çektirmemizi sağlamak. Artık korkucak bir şey de kalmadı çünkü mamografide acısız cihazlar var. #korkusuzkadınlar olarak sana düşen de bugün mamografi randevunu almak.

Ben tanıdığım 3 #korkusuzkadınlar ı burdan etiketliyorum şimdi ki hemen gidip randevularını alsın ve onlar da 3 arkadaşını teşvik etsin. Hadi sen de randevunu al ve #korkusuzkadınlar etiketiyle 3 arkadaşının kendisi için iyilik yapmasını sağla @melisilkkilic @tanemsivar @hassasanne hadi kızlar mamografi randevunuzu alın ????
@ge_turkiye

Ceyda Düvenci'den 40 yaş üstü kadınlara örnek olacak hareket! 7