Ana sayfa Dizi Haberleri Ceyda Düvenci’nin diziler konusundaki kriteri nedeniyle işi bundan sonra çok zor!

Ceyda Düvenci’nin diziler konusundaki kriteri nedeniyle işi bundan sonra çok zor!

tarafından ker_def
Ceyda Düvenci, yeni sezonda dizide yer alacak mı?

16 Nisan 1977 Bursa doğumlu olan Ceyda Düvenci, 1997 yılında Star TV Türkiye Güzellik Yarışması üçüncüsü olarak dikkatleri üzerine çekmişti. 1995 yılında Mirasyediler ve Palavra Aşıklar dizileriyle ekran kariyerine başlayan Düvenci, Tatlı Kaçıklar dizisinde Deniz, Ruhsar’da Lale, Binbir Gece’de Bennu, Umutsuz Ev Kadınları’ndan Elif, Maral’da Deniz gibi akılda kalan karakterlere imzasını attı.

Kariyerinde dizi ve film olmak üzere 49 projede yer alan Cevyda Düvenci, televizyon programlarıyla da tanınan bir isim.

tv8 ekranlarında yeni bir sağlık programına başlamaya hazırlanan Düvenci, diziler konusunda ise bir hayli derti.

Düvenci, “Dizi senaryosu okuyorum ama çok fazla mesaimi almasını istemiyorum. Haftada 2 gün çalışabileceğim ve çocuklarıma zaman ayırabileceğim ve içime sinen bir proje olması gerekiyor. Bunların hepsini bulmak biraz güç. Bakalım kısmet ama her an her şey olabilir” şeklinde konuştu.

Düvenci’nin yer aldığı son iki dizisi beklentilerin altında kalmıştı.

Ceyda Düvenci'nin diziler konusundaki kriteri nedeniyle işi bundan sonra çok zor! 7

2016 yılında Babam ve Ailesi dizisinde Suzan karakterine hayat veren Düvenci, son olarak ise atv’de ömrü kısa süren 8. Gün dizisinde yer almıştı. Düvenci, 8. gün dizisinde Burcu Biricik’in annesi Şehnaz rolünü canlandırmıştı.

8. GÜN DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Düvenci, dizinin senaryosuna övgüler yağdırmış ve şöyle konuşmuştu:

“Evet, iddialı konuşuyorum. İki bölümün senaryosunu 15 dakikada bitirdim. ‘Nasıl yani!’ diye diye okudum. Bana önerilen; çok dişi ve hiç oynamadığım bir roldü. Bu belki çok acı bir şey ama ülkemizde bir kadın oyuncu olarak ya acı çeken bir anneyi ya da kötü kadını oynuyorsun. Bana teklif edilen, bir kadın oyuncunun çok kolay rastlayabileceği bir rol değil. Bu dizide karakterin yaptığı işten ve zekasından çok etkilendim. Klişe bir karakter değil.”

Hatırlanacağı üzere çok iddialı başlayan 8. Gün dizisi beklenen reytingi alamayınca 6. bölümle birlikte ekrana veda etmişti.