Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ceza alan Ahmet Kural yine şoke etti: Sıla, şiddeti çok sever!

Ceza alan Ahmet Kural yine şoke etti: Sıla, şiddeti çok sever!

tarafından ker_def

Ahmet Kural ve Sıla davası bugün karara bağlandı ve taraflardan açıklamalar gelmeye başladı. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında konuyla ilgili ilk detaylar ve canlı yayında da açıklamalar izleyicilerle paylaşıldı.

3 ayrı suçtan 16 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan Ahmet Kural, açıklama yaptı. Karara itiraz edeceklerini, bu davanın henüz bitmediğini söyleyen Kural, üst mahkemeye başvuracaklarını belirtti.

Tüm bu olanların bir reklam ve şov olduğunu savunan Ahmet Kural, Sıla’nın hem kadınlara hem de erkeklere psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamayı çok sevdiğini söyledi! En dikkat çekici açıklama da buydu!

Ahmet Kural, “Eline almış bir tane belge, benim 2009 yılından kalan geçmişte yapmış olduğunu bir hatayı burada sokak tabiriyle böyle eline almış sallıyor. Aklınca algı yapıyor. O çok yanlış. Hodri meydan, test istedim. Hem Sıla hanımdan hem benden, uyuşturucu testi. ‘Kimin masal uydurduğunu görelim’ dedim. Tabii dinlenmedi bu da…” şeklinde konuştu.

Ahmet Kural’ın avukatı taleplerinin hepsinin reddedildiğini ve savunma hakkının müvekkiline kullandırılmadığını ve adil bir yargılama olmadığını ifade etti. Tüm delillerinin hepsinin reddedildiğini anlatan avukat hanım, “Keşke kadına şiddet davaları keşke bu kadar kısa sürede bitse” dedi.Videodan da tüm detayları izleyebilirsiniz.

Sıla duruşma sonrasında ne söylemişti:

“Mutluyum, adalete teşekkür ediyorum. Tecelli etmiş olmsaı benim için ve bu pozisyona düşmüş, düşebilecek bütün kadınlar için güven verici. Çok zor ve travmatik bir dönemdi benim için. Bunun iddia olduğu söylendi, türlü iftiralara uğradım. Dünya kadar manipülasyon yapıldı.Bunların karşısında ne kadar da kuvvetli olsanız. Ne kadar ekonomik özgürlüğünüz elinizde de olsa, mesleğiniz altın bilezik gibi bileğinizde dursa da, çok kolay değil sağlam kalmak. Ama sahiden bugün adalet beni yüreklendirdi. Susmak iyi bir fikir değil. Herkese biraz cesur olmayı, biraz yürekli olmayı salık veriyorum.”