Ana sayfa Sosyal Medya Kara Tahta dizisi daha ekrana gelmeden herkesi duygulandırdı! Furkan Andıç TT oldu!

Kara Tahta dizisi daha ekrana gelmeden herkesi duygulandırdı! Furkan Andıç TT oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in yeni ve iddialı dizisi Kara Tahta, 30 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Büyük bir merakla beklenen Kara Tahta’dan gelen İstiklal Marşı’yla ilgili kısacık bir tanıtım, dizi daha ekrana gelmeden izleyiciyi ağlattı.

Kara Tahta dizisi, uzun süredir ekranlardan uzak olan Miray Daner ve Furkan Andıç’ı yeniden izleyiciyle buluşturacağı için özel bir önem taşıyor. Kara Tahta dizisinin ilk bölümü çarşamba akşamı TRT 1 ekranında olacak.

Dizide Furkan Andıç, Atlas isimli bir öğretmeni canlandıracak. Kara Tahta dizisinden gelen bir tanıtım daha dizi başlamadan izleyiciyi çok duygulandırdı. Bu tanıtımda Furkan Andıç’ın canlandırdığı Atlas Öğretmen’in İstiklal Marşı ile ilgili sözleri ekrana geliyor.

Bu tanıtım izleyiciyi öylesine etkiledi ki diziyi ve Furkan Andıç’ı kısa sürede Twitter’da gündem haline getirdi. İzleyiciler yaptıkları paylaşımlarda bu sahneden ne kadar çok etkilendiklerini ve diziyi iyice merak ettiklerini dile getirdiler. İzleyicinin Kara Tahta dizisinden beklentisi çok büyük.

Kara Tahta dizisi, okul yıllarında aşk yaşayan ama sonra birbirlerinden kopan ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki eski aşık Atlas ve Irmak’ın hikayesini anlatacak. Aradan geçen uzun bir zamanın ardından, dönmeyeceğini düşünülen Atlas, doğup büyüdüğü yere geri dönüyor ve Irmak ile yeniden karşılaşıyor. Büyük bir öfke ile çekip gittiği anlaşılan Atlas’ın hikayesi merak konusu. Bir öğretmeni oynayacak olan Atlas, geri döndüğü kasabasında öğretmenlik yapacak.

Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın üstlendiği dizide Miray Daner ve Furkan Andıç’ın yanı sıra Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıdar yer alıyor.

Senaryonusu Erkan Birgören’in kaleme aldığı dizide, Yargı dizisinde canlandırdığı Engin karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Onur Durmaz da rol alıyor.