Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burnunda evli Gökçe Bahadır’dan ilk paylaşım geldi! Sosyal medya sallandı!..

Çiçeği burnunda evli Gökçe Bahadır’dan ilk paylaşım geldi! Sosyal medya sallandı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yıldızı ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ile müzisyen sevgilisi Emir Ersoy 25 Şubat’ta dünya evine girdi.

İzmir’in Alaçatı ilçesinde ailelerinin ve sevdiklerinin katıldığı bir törenle evlenen çift, Gökçe Bahadır’ın devam eden dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’in çekimleri nedeniyle balayına çıkamadı.

Sete dönen ünlü oyuncu instagram hesabından, düğününden kareleri takipçileriyle paylaştı. Oyuncunun kalp ve sonsuzluk emojisiyle paylaştığı düğün fotoğrafları, 1.6 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında beğeni yağmuruna tutuldu.

Çiçeği burnunda evli Gökçe Bahadır'dan ilk paylaşım geldi! Sosyal medya sallandı!.. 9

Hayranları çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde eşinden yeni boşanan ‘Azra’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Gökçe Bahadır gerçek hayatta evliler kervanına katıldı. Oyuncunun siyah eldiven ve kuşak ile kombinlediği straplez gelinliği de takipçileri tarafından çok beğenildi. Çiçeği burnunda evli Gökçe Bahadır'dan ilk paylaşım geldi! Sosyal medya sallandı!.. 10

Sesinin güzelliğiyle de bilinen Gökçe Bahadır hayatının aşkını müzik sayesinde buldu. Emir Ersoy imzası taşıyan ‘Sezenli Şarkılar’ adlı projede ‘Hepsi Senin mi?’ parçasını seslendiren Bahadır, klipte de Ersoy’la yer almıştı.

Çift,  Sezen Aksu’nun proje albümünde birlikte çalışıp, aşk yaşamaya başladı. Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy çifti işlerinden fırsat buldukları ilk fırsatta kısa bir tatil yapacaklarını belirtti.

Çiçeği burnunda evli Gökçe Bahadır'dan ilk paylaşım geldi! Sosyal medya sallandı!.. 11