Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sevda bitmez! Her seferinde düştüğü yerden kalkmasını bilen Yasak Elma yine başardı!

Bu sevda bitmez! Her seferinde düştüğü yerden kalkmasını bilen Yasak Elma yine başardı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’deki beşinci sezonuna başarıyla devam eden Yasak Elma bir kez daha izleyicileri şaşırtmayı başardı. Saçma hikayesiyle kimi zaman eleştirilen Fox TV dizisi Yasak Elma, dün gece yine reytinglerde birinciliği elde etti. Hem de Alparslan Büyük Selçuklu gibi bir rakibi geride bırakarak.

Yasak Elma dün akşam 133. bölümüyle ekrana geldi. Tam beş sezondur devam eden dizi saçma ve abartılı konusu nedeniyle birçok kez eleştiri yağmuruna tutuldu. Ancak yine de izleyiciler diziyi takipten vazgeçmedi. Kimi Yasak Elma’nın içindeki entrikaya kendini kaptırdığından kimisi de bu diziyle kafasını boşalttığından izlemeye devam etti.

Ve Yasak Elma 133. bölümünde bir kez daha reytinglerde zirveye ulaştı. Tüm izleyicilerde 7, AB’de 8 bandında puan alan Yasak Elma bu iki kategoride birinci oldu. Üstelik karşısındaki çok güçlü rakip olan Alparslan Büyük Selçuklu’yu geride bırakmayı başardı.

Bu sevda bitmez! Her seferinde düştüğü yerden kalkmasını bilen Yasak Elma yine başardı! 7

Bu durum izleyiciler tarafından takdirle karşılandı. İzleyiciler “Böyle dizi görmedik, biraz düşse düştüğü yerden kalkmasını biliyor.” diyerek şaşkınlıklarını dile getirdi. “Bu sevda bitmez” diyeni izleyiciler altıncı sezonu da büyük bir heyecanla beklediklerini belirttiler.

Med Yapım tarafından çekilen Yasak Elma dizisi Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi olmayı başardı. Bu unvan, 131 bölümle O Hayat Benim isimli diziye aitti. 2014’te yayınlanan ve başrollerinde Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Keremcem’in paylaştığı O Hayat Benim dizisi 131 bölüm sürmüştü. O Hayat Benim de hikayesinde saçma bulunan ayrıntılarına rağmen Fox TV’nin en başarılı yapımlarından bir olmuştu.

Yasak Elma’nın yapımcısı Fatih Aksoy’un dizinin altıncı sezonda da yayınlanmasını hedeflediği ve kendi yapımcılık kariyerinde zirveye çıkmak için de 200. bölüme kadar diziyi devam ettirmek istediği konuşuluyor.