Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burununda anne Özge Özpirinçci iki kızıyla birlikte tatilde!

Çiçeği burununda anne Özge Özpirinçci iki kızıyla birlikte tatilde!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Şu sıralar anneliğin tadını çıkaran çiçeği burnunda anne Özge Özpirinçci, kızı Mercan’ı da yanına alıp tatile çıktı.

Ekranlara ara veren ve tüm vaktini küçük kızı Mercan ile geçiren oyuncu deniz sezonunu açtı. Sosyal medyada mutluluğunu hayranlarıyla da paylaşan oyuncu, ‘Sezonu açtım’ notuyla fotoğrafını paylaştı.

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru kızı Mercan’ı kucağına alarak ilk kez anne olan ünlü oyuncu hamileyken yaptığı açıklamada, bir süre kızını büyüteceğini ve hemen setlere dönmeyeceğini belirtmişti.

Çiçeği burununda anne Özge Özpirinçci iki kızıyla birlikte tatilde! 106

Bu süreçte hayranlarıyla sosyal medya paylaşımları vasıtasıyla hasret gideren Özge Özpirinçci, tatilde köpeği Bonita’yı da yanına aldı.

İki kızıyla birlikte tatil yapan oyuncu, kızı Mercan’ın uyumasını fırsat bilip köpeğiyle kahve keyfi yapmayı da ihmal etmedi.

Çiçeği burununda anne Özge Özpirinçci iki kızıyla birlikte tatilde! 107

Hayranları oyuncunun ne zaman setlere döneceğini merak ediyor. Hamileyken bile yoğun şekilde çalışan oyuncu, Salih Bademci ile baş rolü paylaştığı Blu TV’de yayınlanan İlk ve Son dizisini çekerken hamileliğinin ilk aylarındaydı.

Ancak karnı büyüdüğünde setlere ara veren oyuncu son yaptığı açıklamada, çok içine sinen bir proje teklifi olursa eğer sıcak bakabileceğini söyleyerek, ‘O zaman Mercan da benimle sete gelir’ açıklamasını yapmıştı.