Ana sayfa Dizi İzle Cihan ve Mahir’den yeni yıl dileği! Bir Litre Gözyaşı 13. Bölüm

Cihan ve Mahir’den yeni yıl dileği! Bir Litre Gözyaşı 13. Bölüm

tarafından ker_def

Yeni yıl kutlaması için düzenlenen okul gezisinde gittikleri kayak merkezinde Ali ile Mahir tatsızlık yaşıyor. Cihan ise bu gerginlik sonrası Mahir’in arkasından gidiyor. Karın üzerinde saatlerce yürüyen ikilinin başına gelen kötü olay ikilinin baş başa yeni yıla girmesine neden oluyor. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Ali ile Mahir okul gezisinde kavga ediyor. Cihan ise sevdiği genci yalnız bırakmamak için arkasından gidiyor. Karın üzerinde saatlerce yürüyen ikiliyi kötü bir sürpriz bekliyor. Arkadaşlarından oldukça uzaklaşan ikili kaybolunca kimse ulaşamıyor. Soğuk havada yürümeye daha fazla dayanamayan Cihan ayaklarını hissedemiyor. Ağlamaya başlayan Cihan, korkuyla Mahir’den yardım istiyor. Mahir ise genç kızı yakınlardaki bir kulübeye götürğyor. Geceyi burada geçirmekten başka seçeneği olmayan ikili duygusal anlar yaşıyor. Gece yarısı yeni yıla girerken, birlikte oldukları için mutlu olduğunu söyleyen Mahir, dilek tutmak istiyor ve Cihan’a “Benim yeni yıldan tek dileğim sensin” diyerek, Cihan’dan bu dileğini gerçekleştirmesini istiyor. Aşkını bir kez daha saklamayan Mahir, Cihan’ı sevdiğini söylüyor ve ikili yeni yılın ilk dakikalarında yakınlaşıyor.

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

Yapım : Med Yapım – Mf Yapım
Yönetmen : Serhan Şahin
Senaryo : Hayal Taciri
Uygulayıcı Yapımcı : Şelale Baskıcı
Oyuncular : Miray Daner (Cihan Yürekli), Sanem Çelik (Figen Yürekli), Tolga Tekin ( Muzaffer Yürekli), Helin Kandemir (Elif Yürekli), Görkem Mete Demir (Deniz Yürekli), Revna Çolak (Eda Yürekli), Mert Yazıcıoğlu (Mahir Yetkin)