Ana sayfa Dizi İzle Mahir ve Ali, Cihan için yarıştılar! Bir Litre Gözyaşı 13. Bölüm

Mahir ve Ali, Cihan için yarıştılar! Bir Litre Gözyaşı 13. Bölüm

tarafından ker_def

Okul gezisinde Kartepe’ye kayak yapamaya ve yeni yılı karşılamak için eğlenmeye giden gençler arasında yine kriz yaşandı. Mahir ve Ali’nin arasındaki rekabet yine patlak verdi ve ikili arasında gerginlik yaşandı. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Mahir ve Cihan birlikte olmanın tadını çıkarırken Ali ve Hande tam aksine fazlasıyla öfkeleniyor. Ali’nin Mahir’e yarış teklifiyle başlayan gerginlik pistte motor yarışıyla devam ediyor. İki gencin de Cihan’a olan sevgisi birbirne karşı iyice öfkelendiriyor. Ali ve Mahir yarışırken, Hande Cihan’a gerçeği öğrendiğini Mahir’le olan birlikteliğini bildiğini söylüyor. Diğer yandan yarışı kazanan Mahir, Ali’ye cevabını veriyor. Fakat Ali’nin Mahir’in abisi hakkında söyledikleri iyice gerginlik yaratıyor. Mahir daha fazla dayanamıyor ve Ali’ye yumruk atıyor. İki gencin arasında kalan Cihan, Mahir’in peşinden gidiyor. Arkadaşlarından uzaklaşan ikili birlikte uzun süre yürüyor ve ikiliyi kötü bir sürpriz bekliyor. Mahir ve Cihan başlarına gelen kötü durumu nasıl atlatacak?

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

Yapım : Med Yapım – Mf Yapım
Yönetmen : Serhan Şahin
Senaryo : Hayal Taciri
Uygulayıcı Yapımcı : Şelale Baskıcı
Oyuncular : Miray Daner (Cihan Yürekli), Sanem Çelik (Figen Yürekli), Tolga Tekin ( Muzaffer Yürekli), Helin Kandemir (Elif Yürekli), Görkem Mete Demir (Deniz Yürekli), Revna Çolak (Eda Yürekli), Mert Yazıcıoğlu (Mahir Yetkin)