Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cihat Tamer çok ağır konuştu: “Küçük Emrah’ın büyüdüğünü zannediyordum, büyüyememiş”

Cihat Tamer çok ağır konuştu: “Küçük Emrah’ın büyüdüğünü zannediyordum, büyüyememiş”

tarafından ker_def

Usta oyuncu Cihat Tamer ile Emrah arasındaki gerilim büyüyor. Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Emrah’a, cevap hakkı için Cihat Tamer, 4 Kadın Zamanı canlı yayınına bağlandı. Cihat Tamer, programa telefon bağlantısıyla katıldı. Biraz rahatsız olduğunu belirten Tamer, “Bu polemiği fazla uzatmaya bence gerek yok diye düşünüyorum. Ben kötü bir şey söylediğimi de zannetmiyorum” diye konuştu.

Tamer, “Kendini oyuncu sıfatına mı sokuyor arkadaşımız bilmiyorum, ben şarkıcı olduğunu zannediyorum. Oyuncu değil derken, onu söylemek istedim ben. Şanslı olduğunu söyledim. Ben ‘Küçük Emrah’ın büyüdüğünü zannediyordum ama maalesef daha büyüyememiş” diye konuştu…

Tamer’in bu sözlerine stüdyodaki izleyiciler alkışlarıyla destek verdi. O anları videodan izleyebilirsiniz…

4 Kadın Zamanı Hakkında

Seda Akgül, Derya Tuna, Eylül Öztürk ve Hande Ataizi’nin yer aldığı 4 Kadın Zamanı, yeni bölümüyle ekrana geldi. Kadın-erkek ilişkileri, evlilik hayatı, sosyal medya ve lezzetli tariflerin verildiği bölümde, yine merak edilen sorular cevaplandı.4 Kadın Zamanı programı Kanal D’de yayınlanıyor.

Dürüst, samimi, cesur ve eğlenceli 4 Kadın; Derya Tuna, Eylül Öztürk, Seda Akgül ve Hande Ataizi bir araya gelip hayata dair her şeyi konuşacak. Hafta içi her sabah canlı yayınla ekrana geliyor.

“4 Kadın Zamanı”, hafta içi her sabah canlı yayınla 09.30’da Kanal D’de!