Ana sayfa Dizi Haberleri Çoban Yıldızı 17. yeni bölüm fragmanı ve detayları

Çoban Yıldızı 17. yeni bölüm fragmanı ve detayları

tarafından ker_def

Çoban Yıldızı 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İzleyici ile tanışalı daha çok uzun olmamasına karşın Çoban Yıldızı dizisinin ekran başına oturtabilme gücü var. Çoban Yıldızı dizisinde 16 bölüm geride kaldı. Dizi reyting olarak iyi bir noktada. Önümüzdeki sezon da ekranda olacak.

Çoban Yıldızı 16. bölüm ile ekranlara geldi. Fox TV’nin sevilerek izlenen dizisi Çoban Yıldızı 16. bölümde Fikret yaptığı anlaşma nedeniyle Ürgüp’e dönmeye karar verdi. Ürgüp’e dönme fikri Zühre ve Seyit’i alt üst etti. Çoban Yıldızı 17. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı

Çoban Yıldızı’nda Fikret, Zekkar ile yaptığı anlaşma sonucu Ürgüp’e dönmeye karar vermiştir. Sırma bir yandan bu gidişe sevinirken, diğer yandan çocuklarından ayrılacağı için endişelidir.

ÇOBAN YILDIZI 16. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

Bu sırada Ürgüp’e dönme fikri Zühre ve Seyit’i alt üst eder. Zühre’nin tek dayanağı Sırma iken Seyit Erdal’la dertleşir. Bir gece Karakaya Konağı’nda yer yerinden oynar. Artık Zekkar’ı durdurmak çok zordur. Sırma gitmeden son bir kez Güneş’i görmek ister. Bu buluşma yeni olaylara gebedir.

ÇOBAN YILDIZI 16. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI