Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Ünsal, sette korkudan titreten o anları unutamıyor

Sinem Ünsal, sette korkudan titreten o anları unutamıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Doktor Nazlı karakterini oynayan Sinem Ünsal, Türsak Vakfı’nın Youtube kanalında Bora Oyacı’nın sorularını yanıtladı. Televizyon ekranlarına ilk kez 2017 yılında Çoban Yıldızı dizisi ile gelmeye başlayan oyuncu, geçtiğimiz yıl Kızım dizisinde oynadığı Sevgi Öğretmen rolüyle dikkat çekmişti. Sezon başında Taner Ölmez ile Mucize Doktor dizisinde partner olan Sinem Ünsal, başarılı oyunculuğuyla takdir görmeye devam ediyor.

Sinem Ünsal, Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünden mezun olmasına karşılık oyuncu olmayı kafasına koyup, İzmir’den İstanbul’a geldiğini ve hem bir yayınevinde çalışıp hem de akşamları oyunculuk dersleri aldığı dönemleri programda anlattı.

Ünsal, şimdiki menajeriyle tesadüfen tanışmasından kısa bir süre sonra Çoban Yıldızı dizisinde oynamaya başladı. 3 yılda 4 projede yer alan oyuncu, Siyah Beyaz Aşk dizisinde de Gülsüm’ü canlandırdı.

Ancak onun büyük kitleler tarafından tanınması, Mucize Doktor dizisi ile oldu. Sinem Ünsal, ilk kez kamera karşısına geçtiği Çoban Yıldızı dizisinin çekimlerinde yaşadığı bir anıyı, ilk kez paylaştı.

Ünsal, henüz set konusunda acemilikler yaşadığı ilk işinde ata binmesi gerektiğini ve bunun için birkaç hafta öncesinden dersler almaya başladığını anlatarak sete gelen atla birlikte yaşadığı korku ve şaşkınlığı da şöyle aktardı:

Sinem Ünsal, sette korkudan titreten o anları unutamıyor 7

“Bir sahnede ata binmem gerekiyordu ve bunun için de bir iki hafta boyunca ata binme eğitimi aldım. Gittim geldim falan, nitekim beceriyorum da az çok, zannediyorum. Orada çalıştığım atlardan bir tanesi gönderilecek. Biraz daha küçükçe, benim üzerine rahatlıkla binebileceğim. Sonra sete bir çıktık o değil. Çok büyük bir at vardı ve o zaman eğitimde şey demişti hocam ‘bu delidir, buna sakın yaklaşma’ demişti… Neden öyle oldu bilmiyorum, benim at rahatsızlanmış mı bilmiyorum, bir şey olmuş. O geldi, o deli olan. Çok korkmuştum ama yaptım, bindim.”

Sinem Ünsal’ın korku dolu anlar yaşadığı sahneyi videodan izleyebilirsiniz: