Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal’ın 4 yılda müthiş yükselişi!

Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal’ın 4 yılda müthiş yükselişi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sinem Ünsal, Mucize Doktor dizisi sayesinde kendisini göstermeyi başardı. Ünlü oyuncu, Nazlı karakteri ile kariyerinin en önemli çıkışına imza attı. İlk olarak 2017 yılında Çoban Yıldızı dizisinde şans bulan oyuncu, sonrasında Siyah Beyaz Aşk, Kızım gibi sevilen dizilerde rol aldı. Ünsal, üst üste yer aldığı dizilerle sektörde hızlı bir çıkış yakaladı.

Oyuncu, konservatuvar mezunu değil. Bu durum da onda kompleks oluşturmuş. Katıldığı youtube programında bu durumu açıkça anlatan oyuncu, ”Kompleksim vardı, ‘Ben neden konservatuvar mezunu değilim’ diye. Bunun için çabaladım aslında” diye konuştu.

Dizi sektörüne hızlı bir giriş yapan oyuncu, üst üste gelen projeler nedeniyle yüksek lisans yapma hedefine de ulaşamadı. Oyuncu, “Şimdilerde belki yurt dışında yaparım bunu diyorum” diyerek kendine hedef belirledi. Mucize Doktor dışında tiyatroda da kendisini gösteren oyuncu, ödüller de kazandı ve bu duruma çok sevindi.

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal'ın 4 yılda müthiş yükselişi! 7

Sinem Ünsal, ‘Bir Alaturka Hikayet’ isimli oyundaki rolüyle, Yapıkredi Afife Jale Ödülleri’nde Genç Yetenek kategorisine aday gösterildi.

Aynı yıl 25. Lions Türkan Kahramankaptan Tiyatro Ödülleri’nde de Yılın En İyi Genç Kadın Oyuncusu Ödülü’nü aldı.

Hem dizi sektöründe hem de tiyatro sahnesinde Sinem Ünsal, çabalarının karşılığını almayı sürdürüyor.

2017 yılında Çoban Yıldızı dizisindeki Güneş karakteri ile başlayan yolculukta Sinem Ünsal büyük bir sıçrama yaptı. 4 yıllık oyunculuk serüveninde Mucize Doktor ile de akıllara kazındı. Böyle bir başarı her oyuncuya nasip olmuyor.