Ana sayfa Sosyal Medya Çocuk dizisi Ceyda Ateş’e Nazan Kesal şansı getirdi!

Çocuk dizisi Ceyda Ateş’e Nazan Kesal şansı getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en iddialı yapımlarından olan Çocuk dizisi 9 Eylül Pazartesi akşamı izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak.Başrollerini; Nazan Kesal, Serhat Teoman, İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturduğu, senaryosunu ise Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız birlikte kaleme aldığı “Çocuk” dizisinin ilk bölümü heyecanla bekleniyor.

Dizi için 3 yıl aradan sonra setlere dönmeye karar veren Ceyda Ateş, Şule rolünün daha önce canlandırmadığı bir rol olduğunu ve kabul etmesinde karakterin önemli bir rolü olduğunu söylemişti.

Ateş, ABD’de yaşayan eşi Buğra Toplusoy ile anlaştıı ve Çocuk dizisinde yer almayı kabul etti. Şimdilerde ise bu kararından çok memnun.Nazan Kesal ile aynı sette olmanın gururunu yaşayan Ceyda Ateş, instagram hesabından usta sanatçıya mesaj yolladı.

“Şanslıyım” diyerek kalp emojisi ile Nazan Kesal’ın ismini yazan, Asiye – Şule ikilisine gönderme yapan Ceyda Ateş,
hayranlarından da büyük destek buldu.

Dizide kayınvalide Asiye hanım ile gelini Şule arasında çok gerilimli anların yaşanacağı fragmanda ortaya çıkmıştı.

İkilinin setteki bu sempatik halleri ise ilgi gördü.

Çocuk dizisi Ceyda Ateş'e Nazan Kesal şansı getirdi! 7

ÇOCUK DİZİSİ DETAYLARI:

“Bu hikayenin tek bir masumu var, Çocuk”

Karasu ailesinin yolunda giden hayatları, ailenin söz sahibi olan Asiye Hanımın herkesten sakladığı büyük bir sırra ipoteklidir. Zamanında gelini Şule’nin kucağına verdiği bebek herkesten sakladığı gayri meşru oğlu Hasan’ın oğludur. Şule’nin kendi oğlunu doğurmasıyla beş senedir evladı gibi baktığı Efe gözüne fazla gelmeye başlamıştır. Çocuğun kendine ait olmadığından habersiz olan Ali Kemal, karısının Efe’ye karşı olan ilgisizliğine tepki gösterirken, Şule’nin gözünü karartıp, Efe’den kurtulmak için attığı yanlış bir adım. Efe’nin gerçek annesi olan Akça’nın hayatlarına girmesine neden olur. Asiye için tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Oğlunun yaşadığından habersiz olan Hasan’ın, Akça’yla bir Asiye’nin kalesi gibi gördüğü köşke girmesi an meselesidir…