Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisinde Nazan Kesal’ın çaresizliği ne kötü!

Çocuk dizisinde Nazan Kesal’ın çaresizliği ne kötü!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Nazan Kesal, 1441 Productions imzasını taşıyan Star’ın sevilen dizisi “Çocuk”’ta her hafta sergilediği başarılı performansı ile sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında giriyor.
Tansiyonun her hafta yükseldiği dizide Asiye karakterine hayat veren Nazan Kesal, bugüne kadar çekilen bölümler içinde duygusal olarak en çok etkilendiği sahneyi anlattı.

Nazan Kesal “Asiye’nin uçuruma giderken yaşadığı sıkışma, ölümü bile göze alması seyirciler gibi beni de etkiledi. Bir anne ve oyuncu olarak zor bir sahneydi” dedi.

Asiye’nin geri dönülmez bir karar aldığını anlatan usta oyuncu, “Asiye’yi intihar eyleminden hiç analık yapamadığı oğlu Hasan vazgeçirmeye çalışıyor. Hasan’a geç de olsa analık yapmaya hazır Asiye. Ama diğer oğulları Ali Kemal ve Murat’ın Hasan’ı abi olarak kabullenmeye niyeti yok ” diyerek bir anne için evlatları arasında sıkışıp kalmaktan daha kötü bir durum olmadığını söyledi.

Çocuk dizisinde Nazan Kesal'ın çaresizliği ne kötü! 7

Nazan Kesal, “Asiye gibi arada kalan, kimseyi memnun edemeyen, deli ilan edilen, hakarete uğrayan, küsülen ,hiç konuşulmayan ne çok anneler var toplumda. Ben olsaydım ne yapardım? Sanırım Asiye gibi intiharı seçmezdim. Mücadele etmeye devam ederdim ” dedi.

Anneliğin ömür boyu süren ve karşılığı olmadan yapılan çok ciddi bir iş olduğunu söyleyen Kesal “Annelikte istifa ediyorum ” denilemez dedi.

Merak dolu gelişmelerle “Çocuk” bu akşam Star’da.