Ana sayfa Sosyal Medya Al Sancak dizisi final yaparken, Gözde Türker’in aklında yine ters köşe bir iş var!

Al Sancak dizisi final yaparken, Gözde Türker’in aklında yine ters köşe bir iş var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1995 yılında Bursa’da dünyaya gelen Gözde Türker, 2013 yılından bu yana setlerde 10 yıldır yer almayı sürdürüyor. Sınırlı sayıda projede yer alan ama güçlü dizilerle adını duyuran Gözde Türker, son dönemin dikkat çeken isimlerinden birisi haline geldi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Safiye Hatun karakteri ile dizi setlerinde yer alan Gözde Türker, daha sonra da Poyraz Karayel, İstanbullu Gelin dizileri ile tecrübeler kazandı. Harika karakterini canlandırdığı Kardeşlerim dizisiyle büyük bir popülerlik elde eden oyuncu, en son geçen sezon Al Sancak isimli asker dizisinde Aslı karakterini canlandırmıştı.

19 bölüm süren ve ikinci sezonda da devam edeceği duyurulan Al Sancak dizi projesinin iptal edildiğini ve final yaptığını yaz döneminde öğrenen hayranlar bir hayli üzülmüştü. Gözde Türker de son dizi projesinin setinin çok keyifli geçtiğini anlattı.

Oyuncu, Al Sancak dizisiyle ilgili şu bilgileri verdi: “Set çok keyifli geçti. Erkek oyuncu kadrosu daha yoğun bir iş. Biz kadınlar olarak daha az sayıdayız. O yüzden erkeklerin içinde keyifli bir proje oldu. Projenin genelini de insanlar çok sevdiler. O yüzden güzel oldu, mutluyuz.”

Dizinin çekimleri öncesinde tüm ekip 2 ay kadar dövüş ve silah kullanma eğitimleri aldı. Gözde Türker de bu eğitimlerden çok şey öğrenmiş.

Oyuncu, “İki ay silah, dövüş her türlü eğitimi aldık” dedi. Al Sancak dizisinin bitmesinin ardından yeni projelere odaklanan oyuncu, teklifler aldığından bahsetti.

Gözde Türker, “Güzel projeler geldi. Şimdi okuma aşamasındayım. Yine bir ters köşe yapmak istiyorum. Benzer projelerin dışında, çok güzel bir senaryo olur her karakteri değerlendirmek gerekiyor. Bakalım hangisi denk gelecek bu sezon” diyerek henüz yeni bir proje için anlaşma yapmadığını ifade etti.