Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın yeni sezon 45. bölümün özetini ve 46. bölüm fragmanını izle!

Çocuklar Duymasın yeni sezon 45. bölümün özetini ve 46. bölüm fragmanını izle!

tarafından ker_def
Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisinin yeni sezonu 15 Ağustos Çarşamba günü yayınlanan bölümle başladı.

45. bölüm daha önceki bölümlere nazaran Pazar günü değil Çarşamba günü ekranda yer aldı. Kanal D, yeni sezonda Çocuklar Duymasın dizisini en zor gün olan Çarşamba’ya koymayı tercih etti.

Çocuklar Duymasın dizisinin 46. bölümü ise 22 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00’da izleyici ile buluşacak. Haberimizin devamında 46. bölümden ilk görüntüleri ve Havuç’u polislerin götürdüğü sahneyi bulabilirsiniz.

Dizinin bazı takipçileri gün değişikliğinin iyi olduğu yorumunda bulunurken, bazı izleyiciler de hasret giderdiklerini belirttiler.

45. bölümde Havuç’un Simay’a evlenme teklifi ve Haluk’un neşesi görülmeye değerdi.

45. bölümün özetini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

Dizinin 46. bölümünde neler olacağı de merak konusu… Havuç ve Simay’ın halleri en çok merak edilen konu oldu.

46. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Simay ve Havuç’un aileleri tanışmak için birlikte yemeğe çıkıyor! Havuç şikayet nedeniyle karakola gitmek zorunda kalıyor!
Meltem, oğlu Emre’nin evlilik kararı aldığı Karadenizli kız Simay’ı sevememiştir. Haluk ise tam tersine gelin adayı olduğu için çok sevinçlidir. Simay’ın annesi ile konuşan Meltem beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Haluk, dünürlerine hediye koç gönderme kararı alır ve bu talebi Hüseyin’e iletir.

Çocuklar Duymasın yeni sezon 45. bölümün özetini ve 46. bölüm fragmanını izle! 7

Simay ve Havuç’un aileleri yemekte buluştuğunda ise onları kötü bir sürpriz beklemektedir.

Emre hakkında yapılan şikayet, yemek akşamını karakola taşıyacaktır.

46. bölümde Havuç’u polislerin neden alıp götürdüğü büyük merak konusu oldu.

46.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI:

45. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Havuç, yaz tatilinde tanıştığı Simay adında Karadenizli bir kıza kör kütük aşık olur. Aşık Havuç’un gözü, Simay’dan başka hiç kimseyi görmemektedir. Havuç, Simay’a evlenme teklif eder ve ardından da onu Haluk ve Meltem’le tanıştırır. Haluk ve Meltem bu evlilik fikrine nasıl yaklaşacaktır?

Yaz tatilinde Haluk’un başına çok kötü bir olay gelmiştir. Ancak Haluk, başından geçen bu kötü olayı herkesten saklar. Bu Haluk için o kadar büyük bir sırdır ki, Meltem’e bile söylemez. Haluk’un herkesten sakladığı sırrı büyük merak konusu olur. Başta Meltem olmak üzere, herkes Haluk’un sırrının peşine düşer.

Öte yandan Tuna, Gönül’ün tüm uyarılarına rağmen kendi sosyal medya hesabında Merve’nin fotoğrafını paylaşır. Merve bu fotoğrafının asla paylaşılmasını istememektedir, ancak Tuna fotoğrafı silmeyince Merve için yapılacak tek bir şey kalmıştır! Merve Tuna’yı mahkemeye verir!