Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın’ın Havuç’unu unutturmak için Furkan Kızılay yeni dizide!

Çocuklar Duymasın’ın Havuç’unu unutturmak için Furkan Kızılay yeni dizide!

tarafından ker_def

Furkan Kızılay da Aslan Ailem kadrosuna katıldı.

Bu sezon Kanal D ekranlarında yeniden izleyici ile buluşan Çocuklar Duymasın dizisinin Havuç’u olarak tanınan Furkan Kızılay, artık bu rolde yer almak istememişti. Çocuklar Duymasın hayranlarını üzen bu kararından sonra Furkan Kızılay, yeniden diziyle ekrana dönüş yapıyor. Kızılay, ilk hedefi Havuç karakterini bir an önce unutturmak…

TRT1 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana seyircisini kendisine bağlayan, ES Film’in yapımcısı olduğu, yönetmenliğini Hasan Tolga Pulat’ın yaptığı, senaryosunu Ayça Mutlugil’in yazdığı, Pazar akşamlarının tatlı, romantik, sıcacık aile komedisi Aslan Ailem bu hafta yeni bir karakteri de kadrosuna katıyor.

Çocuk yaşlarından bu yana ekranlarda olan ve seyircinin severek izlediği Furkan Kızılay, bu hafta sürpriz karakteriyle Aslan Ailem’de ekranlara gelerek yeni maceralara imzasını atmaya başlayacak.

Başrollerini Burcu Özberk, Akın Akınözü, Ferdi Sancar, Bora Akkaş, Fırat Altunmeşe, Zerrin Sümer, Benian Dönmez, Hakan Salınmış, Eda Şölenci, Levent Özdilek, İpek Elban, Mehmet Şeker, Aydan Koptur, Can Kolukısa, Ceren Taşçı ve Furkan Kızılay’ın oynadığı ‘Aslan Ailem’ her pazar akşamı saat 20.00’de TRT1’de!