Ana sayfa Sinema Çocuklar müjde; Masal Şatosu 2 filminin çekimleri tamamlandı!

Çocuklar müjde; Masal Şatosu 2 filminin çekimleri tamamlandı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – İlk filmle gördüğü ilginin ardından hikayesi iki sezon dizi olarak devam eden ‘Masal Şatosu’nun devam filmi ‘Masal Şatosu: Sihirli Misafir’in çekimleri Antakya’da tamamlandı.

Minik seyircinin heyecanla beklediği film, Ağustos ayında vizyona girecek. Ecrin Su Çoban’ın ‘Neşe’ karakterine hayat verdiği film, çocuklara büyülü bir dünyanın kapısını aralayacak.

Dostluk, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve sevgi gibi önemli noktalara parmak basacak yapım, çocukları hayal kurmaya teşvik ederek yaratıcılıklarını geliştirmeyi hedefliyor.

Çocuklar müjde; Masal Şatosu 2 filminin çekimleri tamamlandı! 115

Serinin ilk filmi  Masal Şatosu: Peri Hırsızı’nda Neşe (Ecrin Su Çoban) ve arkadaşları Can (Berat Efe Parlar), Aslı (Gülse Göçer), Akın (Ali Magnitou) ve Bora (Berkan Hamedi); Masal Diyarı Kralı’ndan (Samsun Demir) aldıkları haber sonucu yeni bir maceraya çıkacak ve önlerine çıkan türlü türlü zorluğa rağmen kaçırılan ilham perilerini Kara Kraliçe (Çiğdem Sakarya) ve Kali’nin (Sercan Elikara) elinden kurtarmak için ellerinden geleni yaptı. Film çocuklara yine büyülü bir dünyanın kapısını aralayacak.

Hikayesi Başak Gülsoy’un, senaryosu ise Özgür Akbaş’ın kaleminden çıkan NETD, DMC, WOVIE, RETROPRO ortak yapımı ‘Masal Şatosu 2’nin yönetmenliğini Burak Kuka üstleniyor.